30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θλίψη στην Ομόνοια.Οπαδός της έχασε τη ζωή του πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Θλίψη στην Ομόνοια.Οπαδός της έχασε τη ζωή του πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ

By on 9 Μαρτίου, 2024 0 968 Views

Μια δυσάρεστη είδηση προέκυψε πριν το ντέρμπι Ομόνοια – ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Φίλαθλος του «τριφυλλιού» έχασε τη ζωή του κατευθυνόμενος προς το γήπεδο πριν το παιχνίδι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο και άμεσα στη σκηνή έσπευσαν και άνθρωποι από την Ομόνοια για να του παρασχεθούν πρώτες βοήθειες ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του χωρίς αποτέλεσμα και ο θάνατός του διαπιστώθηκε από τους επί καθήκοντι ιατροί όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

«Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του φιλάθλου της ομάδας μας που έχασε τη ζωή του ερχόμενος στο γήπεδο όπως έχουμε πληροφορηθεί, είναι κάτι λυπηρό. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του», ανέφερε μετά από το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Αναστασίου, φανερά συγκινημένος.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου της Ομόνοιας που έχασε τη ζωή του πριν το παιχνίδι», τόνισε από την πλευρά του στις δηλώσεις του στην Primetel μετά από το ματς, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.