4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Εμείς ορίζουμε, δεν αφήνουμε κανένα να ορίσει τι μπορούμε να πετύχουμε.Το πνεύμα που επικρατεί στην ΑΕΚ είναι απίστευτο

MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Εμείς ορίζουμε, δεν αφήνουμε κανένα να ορίσει τι μπορούμε να πετύχουμε.Το πνεύμα που επικρατεί στην ΑΕΚ είναι απίστευτο

By on 9 Μαρτίου, 2024 0 741 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν. 

 

”Δύο θέματα θα ήθελα να αναλύσω, το πρώτο είναι το τακτικό κομμάτι και το δεύτερο το πνευματικό. Στο τακτικό κομμάτι δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από πλευράς της ομάδας μας, ξέραμε ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Παιχνίδι του 1-0 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα μπροστά στο κοινό της. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα και το κάναμε. Αντιληφθήκαμε πλήρως του τι πρέπει να κάνουμε. Για το πνευματικό κομμάτι θα ήθελα να πω ότι είμαι ευλογημένος που είμαι μαζί με αυτούς τους παίχτες και τους προπονώ καθημερινά. Εμείς ορίζουμε την μοίρα, δεν αφήνουμε κανένα να ορίσει τι μπορούμε να πετύχουμε. Το πνεύμα που επικρατεί στην ΑΕΚ είναι απίστευτο”.  

Για το γεγονός ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ΑΕΚ από τακτικής απόψεως και ότι πιστώνεται για τις επιλογές που έκανε στο αρχικό σχήμα:

”Είναι μεγάλη απάντηση και θα προσπαθήσω να την κάνω όσο πιο σύντομη γίνεται. Εμείς αναλύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παρατάσσουμε την καλύτερη δυνατή εντεκάδα για να εξυπηρετηθεί το πλάνο μας. Ξέραμε ότι η Ομόνοια ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να μπορέσει να μας προσπεράσει βαθμολογικά. Ξέραμε ότι στο Β’μέρος θα έπαιρνε περισσότερα ρίσκα και αυτό θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Από κει και πέρα, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς που έπαιξαν σήμερα και γι’ αυτούς που ήρθαν ως αλλαγή”. 

Για τη μάχη του τίτλου και αν πιστεύει ότι η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει στην κορυφή: 

”Δύο πράγματα θα πω… Ο κυριότερος λόγος που βελτιώσαμε τόσο πολύ την απόδοσή μας και φτάσαμε σε αυτό το σημείο είναι γιατί προσεγγίζουμε την κάθε επόμενη αποστολή ως την πιο σημαντική. Τα μάτια μου κοιτάζουν μπροστά αλλά τα πόδια μου πατούνε στο έδαφος. Βεβαίως μας ενδιαφέρει τι γίνεται στα υπόλοιπα παιχνίδια αλλά το πιο σημαντικό είναι το δικό μας κομμάτι και παιχνίδι. Εφόσον κερδίζουμε θα συνεχίσουμε την πορεία μας”.