28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΙΝΤΟ:Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε,παίξαμε πολύ ψηλά και το πληρώσαμε.Χάσαμε τον Πέτροβιτς γιατί ο διαιτητής άφησε την κίτρινη νωρίτερα

ΠΙΝΤΟ:Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε,παίξαμε πολύ ψηλά και το πληρώσαμε.Χάσαμε τον Πέτροβιτς γιατί ο διαιτητής άφησε την κίτρινη νωρίτερα

By on 10 Μαρτίου, 2024 0 1321 Views

Δείτε τις δηλώσεις του Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την ήττα από τον Άρη στη Λεμεσό.

Αρχικό σχόλιο: “Γνωρίζαμε το αγωνιστικό στυλ του Άρη, παίζει κάθετα. Εμείς όμως δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Ξέραμε ότι θα έβαζε πίεση. Το πληρώσαμε γιατί παίξαμε πολύ ψηλά και βρεθήκαμε με 2-0 πίσω στο σκορ. Χάσαμε τον Πέτροβιτς γιατί ο διαιτητής άφησε την κίτρινη νωρίτερα. Όταν παίζεις με τον Άρη είναι δύσκολο να ανατρέψεις το 2-0 με έντεκα παίκτες, πόσο μάλιστα με δέκα. Παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρίες, ειδικότερα με τη φάση του Τομανέ. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές και βλέπουμε την συνέχεια”.

Για τον Πέτροβιτς και αν μπορούσε να αποφύγει την κόκκινη: “Αυτός είναι ο κανονισμός και δεν μπορούμε να μην το δεχτούμε. Αν δινόταν κίτρινη θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ο Πέτροβιτς είναι δυνατός και θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός”.

Για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει το ΑΠΟΕΛ στο Αλφαμέγα: “Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα στην έδρα της. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο ιδιαίτερα από το δεύτερο ημίχρονο”.