27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Σαλάχ: “Η αποχώρηση του Κλοπ δεν επηρεάζει το μέλλον μου, στα ματς με την Σίτι παίζεις για 6 πόντους”

Σαλάχ: “Η αποχώρηση του Κλοπ δεν επηρεάζει το μέλλον μου, στα ματς με την Σίτι παίζεις για 6 πόντους”

By on 10 Μαρτίου, 2024 0 432 Views

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του πως η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι δεν θα επηρεάσει το δικό του μέλλον ενώ αναφέρθηκε στην ώθηση για τον τίτλο που θα δώσει στους ρεντς μία νίκη επί της Σίτι.

Από το καλοκαίρι του 2017 που μετακόμισε από την Ρόμα στην Λίβερπουλ ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει δουλέψει μόνο για έναν προπονητή, τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό προπονητή να έχει ανακοινώσει ωστόσο την απόφασή του να αποχωρήσει το καλοκαίρι και το γεγονός αυτό να κάνει άπαντες στο Μέρσεϊσαϊντ να ανησυχούν και για το μέλλον του… Αιγύπτιου.

Ο ίδιος πάντως φρόντισε να τους καθησυχάσει αφού σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο “Sky Sports” και στον θρύλο της ομάδας, Τζέιμι Κάραγκερ, ξεκαθάρισε πως το αντίο του Γερμανού δεν θα καθορίσει και το δικό του μέλλον.

“Η αποχώρηση του Κλοπ δεν θα επηρεάσει το δικό μου μέλλον. Τα πάντα αλλάζουν, είναι μέρος της ζωής. Παίκτες έχουν φύγει ήδη, πολύ σημαντικοί παίκτες. Ο προπονητής είναι επίσης σημαντικός για τον σύλλογο και αποχωρεί.

Μία ημέρα θα αφήσω το σύλλογο, αλλά η απόφαση του Κλοπ δεν επηρεάζει το μέλλον μου”, τόνισε ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο επικείμενο ντέρμπι με την M.Σίτι  στο “Έτιχαντ” που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη του τίτλου:

“Τα ματς αυτά είναι αποφασιστικά. Είναι μερικά χρόνια που έχουν πάρει το πρωτάθλημα με έναν πόντο διαφορά. Πιστεύω πως αν πάρουμε το ντέρμπι που έρχεται, θα έχουμε σημαντικές πιθανότητες να κατακτήσουμε έναν τίτλο.

Τα ντέρμπι τα απολαμβάνω, ειδικά για το γεγονός πως απέναντί μου έχω έναν μόνο αμυντικό, όχι δύο ή τρεις. Είναι ανοιχτά παιχνίδια και σε αυτά τα ματς οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να βγαίνουν μπροστά και να δείχνουν την ποιότητά τους

Η Σίτι είναι απίστευτη ομάδα και έχει έναν απίστευτο προπονητή. Έχουν κυριαρχήσει στο πρωτάθλημα για μερικά χρόνια και πάντα παλεύουμε μαζί τους. Πηγαίνεις σε αυτό το ματς και αισθάνεσαι πως παλεύεις για έξι πόντους και όχι για τρεις.

Έχουμε καλές πιθανότητες, παίζουμε εντός έδρας και υπάρχει ενθουσιασμός, η ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ θα είναι απίστευτη ως συνήθως. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς”.