27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συμβιβασμός Σαγκάλ-Μ.Ηλία……Πέτυχαν από δύο γκολ και Απόλλων -Εθνικός 2-2.

Συμβιβασμός Σαγκάλ-Μ.Ηλία……Πέτυχαν από δύο γκολ και Απόλλων -Εθνικός 2-2.

By on 11 Μαρτίου, 2024 0 2136 Views

Σαγκάλ εναντίον Μάριου Ηλία…σημειώσατε «Χ»! Απόλλων και Εθνικός έμειναν στην ισοπαλία 2-2 στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» για την 4η αγωνιστική με τον Χιλιανό των γαλάζιων και τον Κύπριο της ομάδας της Άχνας να μετατρέπουν το παιχνίδι σε προσωπική υπόθεση καθώς πέτυχαν από δύο γκολ!
Οι γηπεδούχοι άρχισαν…ιδανικά την αναμέτρηση καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Σαγκάλ αξιοποίησε τη σέντρα του Βαλμπουενά και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 21’ οι φιλοξενούμενοι «απάντησα» με τον Μάριο Ηλία για το 1-1 μετά από ασίστ του Ντράζιτς. Οι γαλάζιοι προηγήθηκαν ξανά (2-1) με το δεύτερο τέρμα του Σαγκάλ στο 44’ με κεφαλιά και πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, όμως ο Μάριος Ηλία και πάλι, ισοφάρισε με φαλτσαριστό πλασέ στο 45+1’ για το 2-2 του α’ μέρους, με τους δύο να κάνουν το ματς…προσωπική υπόθεση!
Στην επανάληψη, παρά τις όποιες προσπάθειες το σκορ δεν άλλαξε και το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος. Nα σημειωθεί πως αμφότερες οι ομάδες είχαν ακυρωθέν γκολ. Αυτή της Λεμεσού με τον Κρμέντσικ για οφσάιντ στο 35′ και αυτή της Άχνας για χέρι του Καμρέρα στο 83’.
Με αυτό το βαθμό ο Απόλλωνας ανέβηκε στους 42 και ο Εθνικός στους 36.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Ματσίν): Δημητρίου, Νταρίκουα, Πεϊμπέρνς, Αρτεάν (71′ Σπόλιαριτς), Γιούρτσεβιτς, Κολ, Πέρετζ, Βαλμπουενά, Σάντος (59′ Άφωνη), Σαγκάλ (82′ Κοστάκε), Κρμέντσικ (71′ Μπακένγκα).
Στον πάγκο: Λέουβενμπερκγ, Λοΐζου, Ποντικός, Χάμπος, Φιλιώτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Σατσιάς): Παναγή, Ριστέφσκι, Ντε Ιριόντι, Λίπσκι, Πεχλιβάνης (84′ Μπίκερ), Λομοτέι (36′ Περρατικός), Ιωάννου, Καμπρέρα (84′ Μεσγκίντα), Μ. Ηλία, Ντράζιτς (70′ Σπιρόφσκι), Αγγελόπουλος (70′ Στυλιανού).
Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Κ. Ηλία, Νικολάου, Μπέκερ, Ιωαννίδης, Λεμίσκο, Χριστοφή.

ΣΚΟΡΕΡ: Σαγκάλ (2′, 44′) / Μ. Ηλία (21′, 45+1′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πεϊμπέρνς, Βαλμπουενά / Αγγελόπουλος, Λίπσκι

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1.000

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χριστοδούλου Πολύδωρος
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Marinelli Livio
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης