27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση μετά την Γκαγιέγο εποχή με θέμα τα τερτίπια Τσίκο. Πληροφορίες ότι θεάθηκε στις  αναχωρήσεις του αεροδρομίου

Η Ανόρθωση μετά την Γκαγιέγο εποχή με θέμα τα τερτίπια Τσίκο. Πληροφορίες ότι θεάθηκε στις  αναχωρήσεις του αεροδρομίου

By on 12 Μαρτίου, 2024 0 1226 Views

Η Ανόρθωση μπαίνει στην μετά Γκαγιέγο εποχή άδοξα και πρόωρα. Ενώ μέχρι τον Γεννάρη υπήρχε συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας τα αποτελέσματα άλλαξαν το κλίμα στα αποδυτήρια και χάλασαν οι σχέσεις του προπονητή με τους υπεύθυνους της ομάδας με τις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Πάφο να οδηγούν στο πρόωρο διαζύγιο αφού τον Μάϊο ήταν δεδομένο. Για την ώρα η Ανόρθωση θα συνεχίσει με τον Γ. Οκκά και ο Πριέτο θα αρχίσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά ψάχνοντας και για νέο προπονητή.

Παράλληλα ο Τσίκο για άλλη μια φορά απογοήτευσε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και τον κόσμο της με την κόκκινη που αντίκρυσε με απερίσκεπτη ενέργεια που είχε συνέπειες για την ομάδα.

Δεν φτάνει μόνο η δεύτερη κόκκινη όμως, Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσίκο θεάθηκε χθες στο αεροδρόμιο και μάλλον αναχώρησε για την πατρίδα του χωρίς να είχε πάρει προηγουμένως άδεια ενώ στην πρωινή προπόνηση είχε προφασιστεί αδιαθεσία. Αν διαπιστωθεί  ότι αναχώρησε χωρίς άδεια για την πατρίδα του ασφαλώς θα έχει συνέπειες και θα πρέπει  να γίνουν σκέψεις για το μέλλον του στην ομάδα γιατί δεν μπορεί να γίνει ανεκτή πλέον τέτοια συμπεριφορά ούτε από τον κόσμο της ομάδας ούτε από τους συμπαίκτες του.