27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Ιστορικό φιλικό Απόλλωνα-ΑΕΚ Αθηνών

By on 14 Μαρτίου, 2024 0 1329 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη για το ιστορικό φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών παρέθεσε ο Απόλλωνας.

-Το φιλικό θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου στις 19:00 στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

-Προπωλήθηκαν ήδη  περίπου 3.000 εισιτήρια.

Παρόντες στην διάσκεψη ήταν οι Γιώργος Σαββίδης (παλαίμαχος ΑΕΚ), Άγγελος Τσολάκης (πρόεδρος παλαιμάχων Απόλλωνα) και Σωκράτης Έλληνας (μέλος δ.σ. Απόλλωνα)

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ)

«Καλωσορίζω τον κ. Σαββίδη στο γήπεδο μας, είναι μεγάλη τιμή που τον έχουμε μαζί μας όπως επίσης και τον Άγγελο Τσολάκη, δύο μεγάλες μορφές του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι ιστορική στιγμή και για εμάς και για την ΑΕΚ γιατί γιορτάζουμε μαζί τα 70χρονα και τα 100χρονα αντίστοιχα. Αυτός ο αγώνας θα αποτελέσει μουσειακό σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ)

«Ευχαριστώ για την πρόσκληση και την τιμή που μου κάνετε. Τέτοια παιχνίδια θεωρώ ότι εκτός του ότι στέλνουν μηνύματα πέραν του αθλητισμού, την σύνδεση δύο ελληνικών ομάδων. Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις δυναμώνουν οι σχέσεις όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και εθνικά. Εκτός από την χαρά που μπορεί να πάρει κάποιος μέσα από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, υπάρχει και το άλλος μέρος που πρέπει να το τονίζουμε. Να ευχηθώ αυτοί οι δεσμοί μεταξύ κυπριακών και ελληνικών ομάδων να δυναμώνουν».

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΛΙΑΜΑΧΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ)

«Ευχαριστώ για την τιμή να είμαι στο πάνελ. Με τον Γιώργο ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική ένας απίστευτος παίκτης με εκπληκτική καριέρα, πέντε χρόνια στην ΑΕΚ έδωσα τα διαπιστευτήρια του τιμώντας την Κύπρο. Έγινε και αρχηγός. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ένας παίκτης με ήθος. Είναι τιμή να φέρνουμε την ΑΕΚ στην πόλη μας, θα είναι μια γιορτή για τον Απόλλωνα και τη Λεμεσό. Ο κόσμος θα τιμήσει με την παρουσία του τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ. Είναι σημαδιακό και για τις δύο ομάδες, 100 χρόνια ΑΕΚ και 70 χρόνια Απόλλωνας».