27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Απίστευτη δήλωση του προέδρου της Λάτσιο για την επίθεση στον Ιμόμπιλε: “Κι εμένα με απειλούν κάθε μέρα, αλλά δεν κάνω όλη αυτή τη φασαρία”

Απίστευτη δήλωση του προέδρου της Λάτσιο για την επίθεση στον Ιμόμπιλε: “Κι εμένα με απειλούν κάθε μέρα, αλλά δεν κάνω όλη αυτή τη φασαρία”

By on 16 Μαρτίου, 2024 0 1124 Views

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Λοτίτο, αναφέρθηκε στο περιστατικό της επίθεσης στον Τσίρο Ιμόμπιλε και τη σύζυγό του, δηλώνοντας πως έγινε πολλή φασαρία γύρω από το ζήτημα, με τη δήλωσή του να προκαλεί εντύπωση.

Οι οικογένεια του Τσίρο Ιμόμπιλε έζησε μία άσχημη περιπέτεια την Παρασκευή (15/03), καθώς οπαδοί της Λάτσιο επιτέθηκαν σωματικά και φραστικά στον αρχηγό της ομάδας και τη σύζυγό του, έξω από σχολείο του 4χρονου γιου τους.

Ο ιταλικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό κι εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή του στον 34χρονο, όμως από την άλλη, η δήλωση του προέδρου της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, προκάλεσε εντύπωση, αλλά όχι με θετικό τρόπο.

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε
Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε 

“Μου συμβαίνει κάθε μέρα. Ζω έχοντας ασφάλεια εδώ και 20 χρόνια. Αν έπαιρνες το κινητό μου θα έβρισκες 500.000 απειλές για τη ζωή τη δική μου και τις οικογένειάς μου.

Με απειλούν καθημερινά, αλλά δεν κάνω όλη αυτή τη φασαρία”, είπε και πρόσθεσε: Η υποκίνηση μίσους είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθεί”.