27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΙΝΤΟ:Μια ομάδα προσπάθησε αλλά δεν νίκησε η καλύτερη ομάδα.Ένα ακόμα θέμα ήταν αυτό του διαιτητή.Δεν επηρέασε η απουσία του Κβιλιτάια

ΠΙΝΤΟ:Μια ομάδα προσπάθησε αλλά δεν νίκησε η καλύτερη ομάδα.Ένα ακόμα θέμα ήταν αυτό του διαιτητή.Δεν επηρέασε η απουσία του Κβιλιτάια

By on 16 Μαρτίου, 2024 0 1154 Views

Μετά την ήττα από την Oμόνοια , ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο δήλωσε τα ακόλουθα:

«Μια ομάδα δημιούργησε, μια ομάδα προσπάθησε αλλά δεν νίκησε η καλύτερη ομάδα. Δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που έγινε. Η ομάδα έκανε τα πάντα αλλά δεν σκόραρε. Ένα ακόμα θέμα ήταν αυτό του διαιτητή. Τον ρώτησα στο ημίχρονο για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR. Ήταν μια από τις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε, να κοιτάξουμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι».

Αν επηρέασε η απουσία του Κβιλιτάια: «Όχι καθόλου».

-«Παίξαμε αρκετά για να νικήσουμε αλλά δεν νικήσαμε. Τα κάναμε όλα σωστά αλλά δεν βάλαμε γκολ. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την αλλαγή του Κοσταντίνοφ: «Ήταν τακτική και λόγω και της κίτρινης κάρτας. Θέλαμε ένα παίκτη για να κρατήσει την ισορροπία και να γίνει πιο επιθετική η ομάδα. Γι’ αυτό βάλαμε τον Βιγιαφάνες».

“Αυτή τη στιγμή είμαστε στην κορυφή. Δεν θα μιλήσω υποθετικά. Είτε κερδίσω είτε χάνω έτσι θα συνεχίσω…”