27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΚΚΑΣ:Είχαμε και θετικά παρά την ήττα.Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου.Όσοι δείχνουν θέληση και θέλουν να παίζουν στην Ανόρθωση θα είναι εδώ

ΟΚΚΑΣ:Είχαμε και θετικά παρά την ήττα.Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου.Όσοι δείχνουν θέληση και θέλουν να παίζουν στην Ανόρθωση θα είναι εδώ

By on 17 Μαρτίου, 2024 0 1277 Views

Ο Γιάννης Οκκάς μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα της Ανόρθωσης από την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Δείτε όσα είπε ο προπονητής της “Κυρίας”:

Το αποτέλεσμα δεν μας ευχαριστεί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά προετοιμασμένοι απέναντι σε μια ομάδα με καλό passing game. Από εκεί και πέρα έγινε το συμβάν με την κόκκινη κάρτα, το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω τη δεδομένη στιγμή, γιατί δεν έχω εικόνα και δεν θέλω να σταθώ στην κόκκινη. 

Το δεύτερο ημίχρονο το παλέψαμε με παίκτη λιγότερο. Αναγκαστήκαμε να αμυνθούμε περισσότερο και να κλείσουμε τον άξονα. Τα θετικά είναι η επιστροφή του Κωστάκη Αρτυματά μετά από ένα χρόνο, που έκανε μία συγκλονιστική εμφάνιση κατα την άποψη μου με βάση τον χρόνο απουσίας του. 

Κλείνω με το γεγονός πως τα παιδιά έφυγαν στεναχωρημένα, όμως μέσα μου είμαι ικανοποιημένος παρά την στενοχώρια μου γιατί υπήρχαν πράγματα αδιαπραγμάτευτα για μένα στο ποδόσφαιρο, πάθος, αλληλοκάλυψη στο παιχνίδι, τρεξίματα σε μεγάλο βαθμό. Αυτά κρατάω και βλέπουμε την επόμενη μέρα.

Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά σήμερα. Δεν είναι εύκολο. Υπήρξα ποδοσφαιριστής με διάφορα προβλήματα και ξέρω. Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε τη λύση. Αισθανόμαστε το βάρος, γιατί δεν είναι το ευκολότερο να χάνονται οι στόχοι και να έχεις άλλα 6-7 παιχνίδια μπροστά σου. Όταν κλήθηκα να αναλάβω την ομάδα, δεν προβληματίστηκα καθόλου. Είμαι χαρούμενος όχι γιατί έφυγε ο προπονητής με τον οποίο είχα πολύ καλές σχέσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν κάτι που ονειρευόμουν και δεν σκέφτηκα τις δυσκολίες και την βαθμολογία. Υποσχέθηκα στα παιδιά πως ότι περνάει από το χέρι μου θα γίνει. Πως θα έχουμε ένα ευχάριστο κλίμα, μέσα από πειθαρχία και σεβασμό.

Αυτό με τους δέκα ποδοσφαιριστές είναι ένας πολύ καλός λόγος για να προπονούμαστε ανάλογα.

Όσοι θέλουν να συνεχίσουν, θα συνεχίσουν. Όσοι δείχνουν θέληση και θέλουν να παίζουν στην Ανόρθωση θα είναι εδώ. Όσοι δεν θέλουν, θα πρέπει να σεβαστούν τους υπόλοιπους που θέλουν.