2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Η πίεση ήταν μεγάλη στους ώμους μας.Το πιο σημαντικό σε όλα τα παιχνίδια είναι να παίρνεις τους τρεις βαθμούς

MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Η πίεση ήταν μεγάλη στους ώμους μας.Το πιο σημαντικό σε όλα τα παιχνίδια είναι να παίρνεις τους τρεις βαθμούς

By on 17 Μαρτίου, 2024 0 819 Views

Στην διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση, ο Ραν Μπεν Σιμόν ανέφερε.

“Λένε ότι όταν ανεβαίνεις ψηλά, το οξυγόνο είναι λιγότερο. Μετά τα ψεσινά αποτελέσματα, η πίεση ήταν μεγάλη στους ώμους μας. Δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι, μας έλειψαν αρκετά πράγματα από αυτά που παρουσιάζουμε. 

Πρέπει να κρατήσουμε τον χαρακτήρα που βγάλαμε και αν υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να παρουσιάζεις για να διατηρείς το πνεύμα του νικητή, είναι αυτά που παρουσιάσαμε σήμερα. Βρήκαμε τον τρόπο παρά το γεγονός ότι δεν ήταν πολύ καλή εμφάνιση μας”.

Για το ότι πλέον η υπόθεση τίτλος είναι στα… πόδια των παικτών του: “Το πιο σημαντικό σε όλα τα παιχνίδια είναι να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Δεν κοιτάζουμε πιο μακριά, προσπαθώ να κοιτάζω το πιο κοντινό και όχι τόσο μακριά. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, αυτό έχει σημασία. Δεν θα αφήσω κάποιον να μας επηρεάσει στο να σκεφτούμε κάτι περισσότερο από το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε τους εαυτούς μας για τις επόμενες εξετάσεις, στο επόμενο παιχνίδι”.