27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Αλταμιράνο: Σε σταθερή κατάσταση ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός της Εστουδιάντες, που κατέρρευσε στο ματς με την Μπόκα(video)

Αλταμιράνο: Σε σταθερή κατάσταση ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός της Εστουδιάντες, που κατέρρευσε στο ματς με την Μπόκα(video)

By on 18 Μαρτίου, 2024 0 763 Views

Με ανακοίνωσή της η Εστουδιάντες Λα Πλάτα γνωστοποίησε ότι ο μεσοεπιθετικός Χαβιέρ Αλταμιράνο, που κατέρρευσε την ώρα του αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς, ανέκτησε τις αισθήσεις του και είναι σε σταθερή κατάσταση.

Η κατάρρευση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού Χαβιέρ Αλταμιράνο στον αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς σόκαρε όλο τον κόσμο. Ευτυχώς όμως, τα πρώτα νέα για την κατάστασή του είναι ευχάριστα.

Με ανακοίνωσή της η Εστουδιάντες Λα Πλάτα γνωστοποίησε ότι ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Συγκεκριμένα, με post στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter ανέφερε:

Ο παίκτης μας Χαβιέρ Αλταμιράνο είχε επιληπτικό επεισόδιο. Βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση και να κάνει εξετάσεις. Η αξονική που έκανε δεν έδειξε κάποια προφανή παθολογική αιτία. Είναι σε σταθερή κατάσταση. Λόγω της κατάστασης ο αγώνας διακόπηκε στο 27ο λεπτό από τον διαιτητή”.

Θυμηθείτε την στιγμή που κατέρρευσε στο γήπεδο ο Αλταμιράνο. ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρές εικόνες: