5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν Χάρηκε στο τέλος η Εθνική μας.Ισόπαλη 1-1 με την Λετονία

Δεν Χάρηκε στο τέλος η Εθνική μας.Ισόπαλη 1-1 με την Λετονία

By on 21 Μαρτίου, 2024 0 761 Views

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το φιλικό της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με αντίπαλο τη Λετονία στο ΑΕΚ Αρένα. Το γκολ της Εθνικής μας σημείωσε ο Πίττας στο 34΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τσιγκάνικς στο 85΄. Πέναλτι απέκρουσε ο Μολ στο 45+1΄σε ένα γενικά μέτριο παιχνίδι με αργό ρυθμό.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μέτριο το πρώτο μέρος, χωρίς τις μεγάλες φάσεις μέχρι και τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.

Στο 34΄ και μετά από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Λοΐζου από δεξιά, ο Πίττας με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0 , με τους Λετονούς να έχουν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν δέκα λεπτά αργότερα.

Συγκεκριμένα, μετά από ασυνεννοησία των Κυριάκου και Μολ, ο τελευταίος ανέτρεψε τον Τσιγκάνικς. Την εκτέλεση πέναλτι ανέλαβε ο Γκουτκόφσκις στο 45+1΄, με τον Μολ, όμως να «διορθώνει» το λάθος του και να πέφτει και να μπλοκάρει, διατηρώντας το 1-0 για την Κύπρο.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ίδια εικόνα στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο… απαιτητικοί.H Εθνική μας έκανε αρκετές αλλαγές και έχασε γήπεδο…Ο Ρ.Σωρηρίου έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Κ Αρτυματάς.Ο Μολ δήλωσε παρών σε δύο περίπτωσεις στο 69΄ και στο 70΄ σώζοντας την εστία μας, ωστόσο, στο 85΄, ο Τσιγκάνικς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

ΚΥΠΡΟΣ: Μολ, Κυριάκου (78΄ Πηλέας), Καρώ, Λαΐφης, Γκόγκιτς, Κορέια, Κούσουλος (78΄ Αρτυματάς), Χαραλάμπους (69΄ Ανδρέου), Σπόλιαριτς (61΄ Κυπριανού), Λοϊζου (61΄ Γαβριήλ), Πίττας (61΄ Ρ. Σωτηρίου).

Στον πάγκο: Παναγή, Δημητρίου, Αντωνιάδης, Κυπριανού, Κακουλλής, Ρ. Σωτηρίου, Πηλέας, Ανδρέου, Παναγιώτου, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Γαβριήλ, Ηλία, Παναγιώτου.

ΛΕΤΟΝΙΑ: Μάτρεβιτς, Γιουρκόφσκις, Ντούμπρα, Μπάλοντις (46΄ Γιαγκοντίνσκις), Σαβέλιεφς, Εμσίς (78΄ Ζελένκοφς), Τσιγκάνικς, Γιαούνιεμς (46΄ Σαβάλνιεκς), Γκουτκόφσκις (78΄ Ρέγκζα), Ουλντρίκις (77΄ Ντάσκεβικς), Ικαούνιεκς.

Κίτρινες Κάρτες: Μολ.

Διαιτητής: Lukas Fähndrich (Ελβετία)
Βοηθοί Διαιτητές: Susann Küng, Jonas Erni (Ελβετία)
Τέταρτος Διαιτητής: Μάριος Χριστοφόρου