27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KETΣΠΑΓΙΑ:Σε αυτά τα ματς δοκιμάζουμε παίκτες αλλά πρέπει να νικάμε.Τη Δευτέρα με τη Σερβία πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα με μεγαλύτερη διάρκεια

KETΣΠΑΓΙΑ:Σε αυτά τα ματς δοκιμάζουμε παίκτες αλλά πρέπει να νικάμε.Τη Δευτέρα με τη Σερβία πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα με μεγαλύτερη διάρκεια

By on 21 Μαρτίου, 2024 0 1603 Views

Οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια μετά το φινάλε του φιλικού αγώνα απέναντι στην Λετονία.

Αναλυτικά:

Αρχικά… “Είναι καλά να παίζουμε τέτοια παιχνίδια φιλικά μπορούμε να δοκιμάσουμε και πολλούς παίκτες. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο γιατί βάλαμε γκολ και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Αυτό που μετρά είναι να δούμε κι άλλους παίκτες και για αυτό χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες. Χρησιμοποιήσαμε και τις 6 αλλαγές. Όμως όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι και να το κερδίζεις. Βλέπουμε το παιχνίδι με τη Σερβία”.

Για τους παίκτες που δεν κλήθηκαν και περιμένουν μια κλήση στην Εθνική… “Κάθε Κύπριος παίκτης που παίζει στο Κυπριακό πρωτάθλημα περιμένει την ευκαιρία. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να προσπαθούμε σε κάθε κλήση να καλέσουμε αυτούς τους παίκτες που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. Μπορεί κάποια άλλη στιγμή να είναι κάποιοι άλλοι παίκτες. Δυστυχώς είδαμε σήμερα ότι υπάρχει το θέμα της φυσικής κατάστασης γιατί στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο”. 

Για το τι μπορεί να γίνει με τη φυσική κατάσταση… “Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς απλώς παίρνουμε παίκτες από τις ομάδες. Αλλά όταν δεν παίζουν οι παίκτες είναι δύσκολο να τους ζητήσεις να είναι έτοιμοι σε αυτά τα επίπεδα Εθνικών ομάδων. Σίγουρα οι αντίπαλοι μας στον όμιλο είναι καλύτεροι από αυτή την ομάδα που παίξαμε σήμερα. Είχαμε και απουσίες. Όπως ο Κάστανος. Η απουσία του φάνηκε και σήμερα”.

Αν μπορεί η Εθνική να πετύχει πράγματα στο Nations League… “Στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν σημαίνει ότι το Nations League θα είναι εύκολο. Αυτό που θέλουμε είναι να ήμαστε πιο έτοιμοι όταν ερχόμαστε για την Εθνική ομάδα”

Το μήνυμα του στον κόσμο… “Τον κόσμο δεν τον είδα εγώ. Εσείς είδατε τον κόσμο; Πρέπει να έρθει ο κόσμος. Είναι η Εθνική ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να αγαπάει την Εθνική ομάδα. Ο κόσμος δεν αγαπάει την Εθνική και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα”.