27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ίντερ: Ο πρόεδρος της θα συλληφθεί αν επιστρέψει στην Ιταλία

Ίντερ: Ο πρόεδρος της θα συλληφθεί αν επιστρέψει στην Ιταλία

By on 25 Μαρτίου, 2024 0 1115 Views

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, θα συλληφθεί εάν βρεθεί στην Ιταλία, λόγω των νομικών του… περιπετειών.

Μπορεί η  Ίντερ να είναι ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα της Ιταλίας και να κάνει… παρέλαση προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά τα οικονομικά της προβλήματα είναι τεράστια και την απειλούν με πτώχευση. Οι Νερατζούρι αναμένεται να κάνουν τη φιέστα τους τον ερχόμενο Μάιο, όμως στο γήπεδο δύσκολα θα βρίσκεται ο πρόεδρος του κλαμπ, καθώς κινδυνεύει με φυλάκιση!

Ο Στίβεν Ζανγκ καταδικάστηκε για χρέη 320 εκατομμυρίων ευρώ προς τράπεζα της Κίνας (China Construction Bank) από το δικαστήριο του Χονγκ Κόνγκ και η απόφαση επικυρώθηκε από το δικαστήριο του Μιλάνου. Αυτό σημαίνει πως αν ο 32χρονος επιχειρηματικός κινδυνεύει με σύλληψη από την οικονομική αστυνομία (Guardia di Finanza) με το που προσγειωθεί στην Ιταλία.

Με βάση αυτά τα δεδομένα παραμένει άγνωστο πότε ή αν θα εμφανιστεί ξανά στην Ιταλία ο Κινέζος ιδιοκτήτης της Ίντερ.Από τη στιγμή που δύσκλα θα καταφέρει ο Ζανγκ να πληρώσει το δάνειο που πήρε από την Oaktree Capital Management αναμένεται οι μετοχές του να πάνε στο αμερικανικό fund.