28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΙΤΤΑΣ:Σήμερα κάτι ξεκίνησε.Δεν έχουμε έδρα δυστυχώς.Κάτι πρέπει να κάνουμε για να φέρουμε τον κόσμο πίσω

ΠΙΤΤΑΣ:Σήμερα κάτι ξεκίνησε.Δεν έχουμε έδρα δυστυχώς.Κάτι πρέπει να κάνουμε για να φέρουμε τον κόσμο πίσω

By on 25 Μαρτίου, 2024 0 508 Views

Ο Ιωάννγης Πίττας μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα της Εθνικής μας από την αντίστοιχη της Σερβίας.

”Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο που ήμασταν λίγο μουδιασμένοι, δείξαμε ότι μπορούμε. Είμαστε λίγο άτυχοι θεωρώ που δεν σκοράραμε. Τουλάχιστον δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Σημάδια προόδου, πάθους και ενέργειας τα οποία δεν είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό είναι που θέλει και ο κόσμος για να αγκαλιάσουμε όλοι την εθνική και να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Είναι κρίμα γιατί αδικούμε τους εαυτούς μας, αδικούμε τον τόπο μας. Είναι κρίμα για όλους μας”. 

Για το αν μπορεί αυτή η Εθνική να πάρει ψυχολογία και να κτίσει πάνω σε αυτή την εμφάνιση: 

”Σίγουρα είναι από τις εμφανίσεις που μπορείς να κτίσεις ψυχολογία. Θα ήταν ακόμα καλύτερο αν παίρναμε κάτι από το παιχνίδι όμως… Με την εμφάνιση αυτή με μια ομάδα που είναι ήδη προκριμένη στα τελικά του θεωρώ θα δώσει μια ώθηση. Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο και να μην μείνουμε σε αυτή την εμφάνιση”. 

Για το γεγονός ότι οι Σέρβοι φίλαθλοι ήταν περισσότεροι από τους Κύπριους στις εξέδρες: 

”Σίγουρα όπως είπαμε πολλές φορές δεν έχουμε έδρα, προς το παρόν τουλάχιστον. Πρέπει να κάνουμε και εμείς κάτι για να τον φέρουμε πίσω στο γήπεδο. Νομίζω ότι αυτό το κάτι ξεκίνησε σήμερα. Σίγουρα, όμως, τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό”.