10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Γεωργία – Ελλάδα: Καμία αλλαγή στην 11άδα από τον Πογέτ

Γεωργία – Ελλάδα: Καμία αλλαγή στην 11άδα από τον Πογέτ

By on 26 Μαρτίου, 2024 0 856 Views

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλαδας, Γκουστάβο Πογέτ, ακολουθεί την ίδια αγωνιστική… συνταγή με το Καζακστάν σε σχέση με την αρχική του διάταξη για το Γεωργία – Ελλάδα.

Ο Πογέτ ξεκίνησε το ματς με το Καζακστάν με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπάλντονκ, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο, Τσιμίκα τετράδα στην άμυνα, τον Κουρμπέλη στο «6», τους Μάνταλο και Μπακασέτα εσωτερικούς χαφ (με τον Μπακασέτα να κινείται κυρίως μπροστά από τους 2 χαφ, τον Κουρμπέλη και τον Μάνταλο), τους Πέλκα και Μασούρα στα άκρα και τον Ιωαννίδη στο «9».

Τώρα η διάταξη για το Γεωργία – Ελλάδα για την Εθνική Ελλάδας είναι η εξής: Βλαχοδήμος – Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος και Μπάλντοκ – Κουρμπέλης και Μάνταλος – Μπακασέτας, Πέλκας και Μασούρας – Ιωαννίδης.

Γεωργία: Αυτή είναι η ενδεκάδα κόντρα στην Εθνική Ελλάδα

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Βιλί Σανιόλ για την αναμέτρηση της εθνικής Γεωργίας απέναντι στην Ελλάδα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Η Γεωργία φιλοξενεί την Εθνική Ελλάδας στην Τιφλίδα (26/03, 19:00, Cytavision) για τον τελικό πρόκρισης στο Euro 2024. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των γηπεδούχων.

Ο Μαμαρντασβίλι είναι κάτω από την εστία, με τριάδα μπροστά τους τους Κβερκβέλια, Κάσια και Ντβάλι. Οι Κιτεϊσβίλι, Κοτσορασβίλι θα παίξουν στον άξονα με τους Σενγκέλια – Κακαμπάτζε στα άκρα.

Η επιθετική τριάδα αποτελείται από τους Κακβετάτζε, Κβαρατσχέλια και Ζιβζιβάντζε.

Η ενδεκάδα της Γεωργίας: Μαμαρντασβίλι, Κβερκβέλια, Κάσια, Ντβάλι, Σενγκέλια, Κιτεϊσβίλι, Κοτσορασβίλι, Κακαμπάτζε, Κακβετάτζε, Ζιβζιβάντζε, Κβαρατσχέλια

Στον πάγκο: Λόρια, Γκουγκελασβίλι, Νταβιτασβίλι, Κβιλιτάια, Γκοτσολεϊσβίλι, Λοκοσβίλι, Γκβελεσιάνι, Κβεκβεσκίρι, Αλτουνασβίλι, Κανκάβα, Τσιταϊσβίλι, Μικετάτζε