27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΡΗΣ:Ζει πολύ έντονα το παιχνίδι αλλά δεν σημαίνει ότι με το παραμικρό θα πρέπει να αποβάλλεται ο Σπιλέφσκι

ΑΡΗΣ:Ζει πολύ έντονα το παιχνίδι αλλά δεν σημαίνει ότι με το παραμικρό θα πρέπει να αποβάλλεται ο Σπιλέφσκι

By on 28 Μαρτίου, 2024 0 705 Views

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκ των υπευθύνων Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

-Για την επιπλέον ποινή στον Σπιλέφσκι από τον Αθλητικό Δικαστή: «Το θεωρούμε άδικο. Ήταν άδικη η κόκκινη. Η ενέργεια του κ. Σπιλέφσκι να ρίξει το μπουκάλι στα πόδια του δεν ήταν για κόκκινη κάρτα, όλοι είπαν ότι δεν μπορούσε να δοθεί κάτι περισσότερο από μία κίτρινη κάρτα. Ήρθε και η επιπρόσθετη ποινή, είναι σημαντικό το ότι δεν θα έχουμε τον προπονητή μας για τρεις αγώνες. Θα μπορούσε ο Αθλητικός Δικαστής να μην εξαντλήσει την αυστηρότητά του. Είναι ένας προπονητής που ζει πολύ έντονα το παιχνίδι αλλά δεν σημαίνει ότι με το παραμικρό θα πρέπει να αποβάλλεται και να υπάρχει προκατάληψη εναντίον του. Δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές».

-Τα αγωνιστικά ενόψει Ανόρθωσης: «Επανήλθαν οι ποδοσφαιριστές από το διήμερο ρεπό, επιστρέφουν και οι διεθνείς. Ο Κοκόριν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα χθες. Θα αποφασίσει ο προπονητής αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Ο μοναδικός απόντας θα είναι ο Στρούσκι που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στα επόμενα 3-4 παιχνίδια».

–Για το ματς της Κυριακής: «Χτίσαμε μια πολύ καλή παράδοση με την Ανόρθωση. Αν όμως δεν είσαι σοβαρός, δεν έχεις καμία πιθανότητα να πάρεις τους βαθμούς. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα για να πάρουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα άλλα παιχνίδια παρά μόνο το δικό μας».