1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη ψυχολογίας ο Απόλλωνας,χάθηκαν οι ελπίδες για την ΑΕΖ

Νίκη ψυχολογίας ο Απόλλωνας,χάθηκαν οι ελπίδες για την ΑΕΖ

By on 29 Μαρτίου, 2024 0 1198 Views

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη ο Aπόλλωνας . Το σύνολο του Πάμπλο Ματσίν επικράτησε με 1-0 της ΑΕΖ στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» για την 6η αγωνιστική του β’ ομίλου, χάρη στη συνεργασία Κοστάκε-Μπακένγκα που προήλθαν από τον πάγκο. Ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενουμένων στο 87’ λόγω οφσάιντ.
Οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος ήταν καλύτεροι, έχασαν πολλές ευκαιρίες ωστόσο, δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα και το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Στην επανάληψη, η λύση για τους γαλάζιους ήρθε από τον πάγκο. Ειδικότερα, ο Μπακένγκα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 65’, «πυροβόλησε» στο 72’  ανοίγοντας στο σκορ (1-0) με δυνατό διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία του Μπέκερ, έπειτα από πάσα του Κοστάκε. Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ιωσηφίδη, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.
Με αυτή τη νίκη ο Aπόλλωνας έφτασε τους 46 βαθμούς σπρώχνοντας παράλληλα την ΑΕΖ στον υποβιβασμό, αφού παραμένει στην τελευταία θέση με 17 βαθμούς.

Aπόλλων(Ματσίν)Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Εκπολό, Άδωνη (76′ Πεϊμπέρνς), Γιούρτσεβιτς, Αρτεάν (46′ Μάρκες), Κολ, Πέρετζ, Φιλιώτης (65′ Χάμπος), Βαλμπουενά (65′ Κοστάκε), Κρμέντσικ (65′ Μπακένγκα).
Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Ποντικός, Σπόλιαριτς. 

ΑΕΖ (Πέτροβιτς): Μπέκερ, Παστελλής, Γιαντάλ (77′ Ιωσηφίδης), Ε. Αντωνίου (77′ Χριστοφή), Σαρφό (70′ Χαραλάμπους), Σλόγκαρ, Σάντος (62′ Κλε), Σιφνέος (62′ Βάλντι), Ντιγκινί, Χρίστου, Σάμπο.
Στον πάγκο: Μιλοσάβλεβιτς, Στυλιανού, Κάστρο, Ντιομάντε, Ελευθερίου, Ρουΐζ, Γιούσουφ. 

Στο όριο καρτών: Σάντος, Βαλμπουενά (2).

ΣΚΟΡΕΡ: Μπακένγκα (72′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φιλιώτης, Γιούρτσεβιτς, Εκπολό
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 729

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Σάββα Γιώργος
Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος