1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ANAΣΤΑΣΙΟΥ:Με το αν δεν πάμε μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε.Βάλαμε ήδη τον εαυτό μας πολύ ψηλά

ANAΣΤΑΣΙΟΥ:Με το αν δεν πάμε μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε.Βάλαμε ήδη τον εαυτό μας πολύ ψηλά

By on 31 Μαρτίου, 2024 0 1156 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας Γιάννης Αναστασίου μετά το 1-1 κόντρα στην Πάφος Fc. 

“Νομίζω ότι δύσκολο παιχνίδια απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Θεωρώ ότι γενικά ήταν ένας αγώνας ο οποίος αν εξαιρέσουμε τη φάση με το δοκάρι της Πάφου, δείξαμε από το πρώτο λεπτό πως θέλαμε να βάλουμε δύσκολα στην Πάφο. Στην τελική πάσα δεν ήμασταν καλοί. Πετύχαμε γκολ, αρχίσαμε ιδανικά με το κερδισμένο πέναλτι αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ. Αντί αυτού δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο δεν επιτρέπεται για το επίπεδο που θέλουμε να πάιζουμε.. Στο τελευταίο 15λεπτό κάναμε φάσεις αλλά και πάλι δεν είχαμε την τελική πάσα. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Είναι κρίμα για τα παιδιά και τον κόσμο. Κερδίσαμε 10 πόντους στο πρώτο μισό των Play-off και κάναμε τον κόσμο να πιστέψει. Να δούμε και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε. Ακολουθούν παιχνίδια και τους χρειαζόμαστε όλους”.

“Ο Χάμπος έβγαλε μια κούραση και ήταν θέμα διαχείρισης. Ο Χάμπος δεν ήταν φρέσκος και ήταν σημαντικό να έχουμε μια φρεσκάδα στο κέντρο. Και ο Κούσουλος ήταν κουρασμένος αλλά ήταν ρίσκο να μείνουν και οι δυο εκτός”

“Αυτός που εκτελεί τα πέναλτι είναι ο Μπεζούς. Όλους οι μεγάλο παίκτες έχουν χάσει πέναλτι. Με το αν δεν πάμε μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε. Στα δυο παιχνίδια με ΑΕΚ και Πάφο θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι περισσότερο. Βάλαμε ήδη τον εαυτό μας πολύ ψηλά. Στο δεύτερο μισό θέλω να πιστεύω πως θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Όταν αγωνιζόμαστε στο πνεύμα που θέλουμε είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο. Να περιορίσουμε τα λάθη μας”