2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Ο Μπεν Σιμόν για την Εθνική Ισραήλ

By on 5 Απριλίου, 2024 0 807 Views

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας one.co.il, αναφέρει ότι ο Μπαράκ Μπαχάρ οδεύει τελικά προς την Μακάμπι Χάιφα κι ο Ραν Μπεν Σιμόν προς την Εθνική Ισραήλ! Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Ανάμεσα στα μέλη της επαγγελματικής επιτροπής στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπάρχει η αίσθηση στην ανάλυση όλων όσων συμβαίνουν με τον Μπαράκ Μπαχάρ, ότι βρίσκεται καθ’ οδόν για τη Μακάμπι Χάιφα.
Αν και μέχρι πριν από δύο μέρες ήταν θετικός για την Εθνική Ισραήλ, μετά τον αποκλεισμό της από την Μακάμπι Νετάνια, η Μακάμπι Χάιφα μπήξε ξανά στο σκηνικό και ενδιαφέρονται για την επιστροφή του πρώην προπονητή της. Η συμπεριφορά του Μπαχάρ και τα λόγια που έφτασαν στα μέλη της επιτροπής, τους οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι θα εγκατέλειπε την εθνική ομάδα του Ισραήλ. Το Σαββατοκύριακο ο Μπαχάρ αναμένεται ότι θα δώσει μια τελική απάντηση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Σίνο Ζόερτς.
Μπορεί πάντως ακόμη κι αν ο Μπαχάρ αποδεχθεί την πρόταση της Ομοσπονδίας, η ίδια να την αποσύρει καθώς θεωρεί ότι η Εθνική είναι μεγάλο προνόμιο κι όχι να αποτελεί τη δεύτερη προτεραιότητα.
Μετά την κατάσταση με τον Μπαχάρ, ο Ραν Μπεν Σιμόν αναμένεται ότι θα είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Ισραήλ. Ο προπονητής της κυπριακής  AEK Λάρνακας συναντήθηκε με τον Ζόερτς και είναι αλήθεια ότι είναι περιζήτητος στο γειτονικό νησί, όπου έχει υψηλές και καλές επαγγελματικές προσφορές για την επόμενη σεζόν, αλλά πάντα φιλοδοξούσε να προπονήσει την εθνική ομάδα του Ισραήλ και πλέον είναι η πρώτη και όχι δεύτερη προτεραιότητα».