5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΑΕΚ καθάρισε στο άψε-σβήσε και παρέμεινε στη μάχη του τίτλου.Πριν ζεσταθούν έριξε τριάρα στην Πάφος FC

Η ΑΕΚ καθάρισε στο άψε-σβήσε και παρέμεινε στη μάχη του τίτλου.Πριν ζεσταθούν έριξε τριάρα στην Πάφος FC

By on 6 Απριλίου, 2024 0 976 Views

Σε διάστημα 17 λεπτών έβαλε τρία γκολ. Μέχρι το 24ο λεπτό το σκορ ήταν στο 3-0 και αυτά τα τρία γκολ ήταν αρκετά για να βάλουν ξανά την ΑΕΚ σε τροχιά επιτυχιών κόντρα στην Πάφος FC και να την διατηρήσουν ζωντανή στην υπόθεση τίτλος.

Με το 3-0 η ομάδα της Λάρνακας πλησίασε στον έναν βαθμό την κορυφή και το ΑΠΟΕΛ και περιμένει το παιχνίδι της Κυριακής στο ΓΣΠ για να δει που θα την βγάλει η αγωνιστική.

Η Πάφος FC μετά το τραγικό α’ μέρος, ανέβηκε στην επανάληψη, έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν έβαλε το γκολ που θα την έβαζε ξανά στην διεκδίκηση του ματς.

Το συγκρότημα της Λάρνακας ήταν κάτι περισσότερο από ουσιαστικό καθώς σκόραρε σε όλες τις τελικές που έφτιαξε μπροστά στην εστία του Ίβουσιτς.

Πολύ νωρίς τα δεδομένα στο παιχνίδι άλλαξαν καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Λέδες στο 7ο λεπτό, ο Κβίντα με κεφαλιά έβαλε αυτογκολ και άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα έπειτα από ένα δεκάλεπτο ο Σολ επέστρεψε στα γκολ καθώς με ωραία κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραν Μπεν Σιμον δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ο Πονς στο 24ο λεπτό μπήκε και αυτός στην λίστα των σκόρερ.

Από εκεί και πέρα η Πάφο προσπάθησε να αντιδράσει πριν το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς να χάσει την μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο η ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε με διάθεση να μειώσει και να μπει στον αγώνα. Ο Κβίντα στο 48΄ από το σημείο του πέναλτι έκανε το σουτ αλλά ο Πίριτς έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Η Πάφος δε σταμάτησε στην ευκαιρία στο Κβίντα καθώς στο 54ο λεπτό ο Τάνκοβιτς έκανε το σουτ αλλά ο Ρομπέρζ έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα καταλήξει στα δίκτυα της ομάδας του.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος η Πάφος έχασε τριπλή ευκαιρία για να μειώσει στο σκορ. Αρχικά ο Ζάζα έκανε το σουτ, έσωσε ο Πίριτς, ο Κβίντα προσπάθησε αλλά έστειλε τη μπάλα αουτ.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού (80′ Σάντσες), Λέδες, Τόνγκια (80′ Καπτούμ), Σολ (55′ Λόπες), Φαράζ (55′ Ντίμερς), Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Γκάμαμ (64′ Ναούμ), Πονς, Ρομπέρζ

Στον πάγκο: Ερερίν, Τόμοβιτς, Τρισκόφσκι, Λόπες, Καπτούμ, Σάντος, Ενρίκες, Σάντσες, Ναούμ, Γκιούρτσο, Μάμας, Ντίμερς

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Μελούσο (38′ Μποτσκάι), Κβίντα, Γκολντάρ, Μπρούνο, Κανέ (59′ Τζάτζα), Ζάιρο (46′ Κοντρέρας), Ρους (80′ Δημητρίου), Τάνκοβιτς (59′ Βαλακάρι), Ντράγκομιρ, Πέπε

Στον πάγκο: Γιοσιποβιτς, Μποτσκάι, Δημητρίου, Βαλακάρι, Κοντρέρας, Αμπντουσαλάμοφ, Τζάτζα,  Μιχαήλ, Νταλίνια, Βαλακάρι

ΓΚΟΛ: 7′ Κβίντα (αυτ.), 18′ Σολ, 24′ Πονς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντιουνκού/Κανέ

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 3.000

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ:

ΑΕΚ: Γκαρσία (2)

ΠΑΦΟΣ FC: Ρους, Μελούσο, Μποτσκάι, Πέπε (2)

Διαιτητής: Bertolio Nogueira Miguel

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Zufferli Luca

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης