1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΙΝΤΟ:Είναι δική μου ευθύνη οι επιλογές μου η τακτική μου και είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω.(τι είπε για το συμβόλαιο του και ένα επεισόδιο στην δυτική)

ΠΙΝΤΟ:Είναι δική μου ευθύνη οι επιλογές μου η τακτική μου και είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω.(τι είπε για το συμβόλαιο του και ένα επεισόδιο στην δυτική)

By on 7 Απριλίου, 2024 0 1037 Views

Διαβάστε τι δήλωσε μετά την ήττα από την Ανόρθωση με 2-0 ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο. 

“Ήταν το χειρότερο παιχνίδι που κάναμε και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν περίμενα αυτό το παιχνίδι. Είναι δική μου ευθύνη οι επιλογές μου η τακτική μου και είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω”

“Είναι δική μου ευθύνη και προσπαθώ να βρω τι πήγε λάθος. Είναι δύσκολο για όλους. Δεν είμαστε σταθεροί. Προσπαθώ να βρω λύσεις και δεν τις βρήκα. Ακόμη είμαστε πρώτοι”

Για το περιστατικό στη Δυτική: “Υπήρξε μια προσβολή με έναν στο τέλος. Άκουσα μια βρισιά, και του είπα πως ακόμη είμαστε πρώτοι και δεν μπορώ να καταλάβω αυτό τον τρόπο που αντέδρασε” 

“Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση ήταν καλύτερη. Δεχόμαστε εύκολά γκολ και αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό”

   

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο σχολίασε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΑΠΟΕΛ για το συμβόλαιο του χωρίς να ρωτηθεί στη διάσκεψη Τύπου…

“Δεν μιλώ ποτέ για αυτά. Διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στην ομάδα ή όχι τα κράταμε εσωτερικά, μένουν στην οικογένειά μας. Ο αντιπρόεδρος είπε ότι δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο, αυτό δεν ισχύει. Πριν 2 μήνες και κάτι έστειλα επιστολή, αν είναι ικανοποιημένοι μαζί μου και θέλουν να συνεχίσουμε γιατί είναι σημαντικό να λύσουμε το ζήτημα και να ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν. Θέλω επίσης να ξέρω τις προθέσεις τους. Πέρασαν δύο μήνες. Είπαν ότι ενδιαφέρονται, αλλά πέρασαν 2 μήνες. Και όταν είδα χθες τις δηλώσεις του αντιπροέδρου… Έκλεισα το στόμα μου μέχρι τώρα και προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου. Όταν λένε πως δεν με ανησυχεί το συμβόλαιο, όχι, σαφώς με ανησυχεί και θέλω να ξέρω το μέλλον μου φυσικά”.