2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Nέα συνέλευση στις 24 Απριλίου για αξιολόγηση ενεργειών που θα γίνουν

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Nέα συνέλευση στις 24 Απριλίου για αξιολόγηση ενεργειών που θα γίνουν

By on 8 Απριλίου, 2024 0 804 Views

Ανακοίνωση από την Ανόρθωση για τη σημερινή συνέλευση.

“Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου που έλαβε χώρα στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος.

Η προσέλευση των μελών υπήρξε αθρόα και η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών σε Συνέλευση του Συλλόγου. Τα μέλη έτυχαν ενημέρωσης από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Σάντη για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Σύλλογο και για τις προτεινόμενες λύσεις από το Δ.Σ. της Εταιρείας. Ακολούθησε συζήτηση και εισηγήσεις από τα μέλη.

Το κλίμα που επικράτησε ήταν ενωτικό με άπαντες να συμφωνούν πως χρειάζονται άμεσες λύσεις στο οικονομικό με τη συνεισφορά όλων των Ανορθωσιατών.

Αποφασίστηκε όπως οριστεί νέα Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 24/4 και ώρα 18:00 στην ίδια Αίθουσα ώστε να γίνει αξιολόγηση των ενεργειών και να συζητηθούν τα επόμενα βήματα”.

ΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το οικονομικό απασχόλησε σε μεγάλο βαθμό τους παρευρισκόμενους.
Ο πρόεδρος Ανδρέας Σάντης ανέφερε πως το έλλειμμα και η ανάγκη για χρήματα ανέρχεται σε ένα ποσό κοντά στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, εννοώντας τις παλιές οφειλές και τις υποχρεώσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ανέφερε επίσης πως για να προχωρήσει το δάνειο για το οποίο έκανε λόγο αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, θα πρέπει να κατατεθούν ως εγγύηση τα τηλεοπτικά δικαιώματα, μέχρι το 2027, ωστόσο οι όροι του δανείου δεν είναι καλοί και θα γίνει μία οικονομική εκστρατεία στις επόμενες δύο βδομάδες, ώστε να μαζευτεί το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ από επιφανείς Ανορθωσιάτες. Μια άλλη λύση που κατατέθηκε είναι να προεισπραχθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα ως το 2027, αλλά και να αυξηθούν οι τιμές των διαρκείας, των εισιτηρίων και των VIP!
Για το θέμα του γηπέδου, αναφέρθηκε ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να βρεθούν… ξεχωριστά χρήματα, ενώ σημείωσε πως δεν έχει προχωρήσει ακόμη το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη.
Ο Ανδρέας Σάντης επιβεβαίωσε πως όντως 9-10 ποδοσφαιριστές έχουν στείλει επιστολή και αν δεν πληρωθούν θα προχωρήσουν σε προσφυγή, ενώ δήλωσε πως το μπάτζετ της νέας σεζόν θα μειωθεί αισθητά και προς αυτόν τον σκοπό, θα γίνει προσπάθεια να τερματιστούν συμβόλαια με το μικρότερο δυνατόν κόστος.