2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΑΡΠΟΖΗΣ:Η ΑΕΛ έχει πολύ ταλέντο, αλλά δεν μπορούν να αγωνίζονται όλοι μαζί. Είναι δική μου η ευθύνη για το β’ ημίχρονο

ΓΑΡΠΟΖΗΣ:Η ΑΕΛ έχει πολύ ταλέντο, αλλά δεν μπορούν να αγωνίζονται όλοι μαζί. Είναι δική μου η ευθύνη για το β’ ημίχρονο

By on 13 Απριλίου, 2024 0 496 Views

Ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού, Αλέξης Γαρπόζης δήλωσε πως διαχειρίστηκε με λάθος τρόπο το παιχνίδι με τον Οθέλλο, παρά τη νίκη της ομάδας του με 3-2.

Αγχώθηκε αν και προηγήθηκε 3-0 , αλλά  η ΑΕ Λεμεσού επικράτησε με 3-2 του Οθέλλου,στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Playout του πρωταθλήματος Cyta, μένοντας αήττητη στη β΄φάση.

Ο τεχνικός της Λεμεσιανής ομάδας, Αλέξης Γαρπόζης, εξήγησε στους δημοσιογράφους πως η διαχείριση που έκανε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλή.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Δύο ημίχρονα με δύο όψεις. Το πρώτο ήταν πάρα πολύ καλό, το δεύτερο το διαχειρίστηκα λάθος και γι’ αυτό στο τέλος υποφέραμε. Το κλίμα δεν ήταν διαφορετικό από τότε που ήρθα, προσπαθούμε να απολαμβάνουμε αυτά τα παιχνίδια. Για 60 λεπτά ήμασταν πολύ καλά. Όπως είπα, διαχειρίστηκα λάθος το παιχνίδι, καλή συνέχεια στον Οθέλλο»

«Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μας. Η ΑΕΛ έχει πολύ ταλέντο, αλλά δεν μπορούν να αγωνίζονται όλοι μαζί. Είναι δική μου η ευθύνη για το β’ ημίχρονο.»