3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπεν Σιμόν:Διανύουμε ένα εξαιρετικό ταξίδι.Ο τίτλος ήταν όνειρο, σήμερα είναι φιλοδοξία

Μπεν Σιμόν:Διανύουμε ένα εξαιρετικό ταξίδι.Ο τίτλος ήταν όνειρο, σήμερα είναι φιλοδοξία

By on 14 Απριλίου, 2024 0 595 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του ο Ραν Μπεν Σιμόν μετά τη νίκη επί του Άρη με 1-0.

Στη Cytavision:

Για το παιχνίδι: “Είναι περισσότερα από αυτό, το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα. Είναι το άθλημα που είναι το δημοφιλέστερο, μας δίνει πολλά και αυτό μας έδειξε σήμερα. Νιώσαμε και την πίεση από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ”.

Για την αποχώρησή του και αν το όνειρό του είναι να φύγει πρωταθλητής: “Όνειρο ήταν, σήμερα είναι φιλοδοξία. Δεν είναι ο προορισμός αλλά το ταξίδι, γιατί η ΑΕΚ αυτό το έχει πετύχει. Θέλαμε να κερδίσουμε, πίστευα ότι θα παίρναμε την ισοπαλία. Ήρθε το γκολ και από μέσα μου έφυγε ένα βάρος. Είμαστε άνθρωποι και απλά έπρεπε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ”.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη:

Αρχικά: “Όταν λέμε ότι το ποδόσφαιρο είναι μικρογραφία της ζωής, το αποψινό παιχνίδι είναι τρανό παράδειγμα. Και οι δύο ομάδες δεν συμβιβαζόμασταν με τίποτε πέραν από τη νίκη, ένα παιχνίδι γεμάτο σκαμπανεβάσματα το οποίο κερδίσαμε γιατί το θέλαμε”.

Για το κυνήγι του τίτλου και τα παιχνίδια που έμειναν: “Αξίζουμε να είμαστε εδώ που είμαστε. Κάθε παιχνίδι τελειώνει και μένει στο παρελθόν, τώρα βλέπουμε το επόμενο. Πρέπει να χαλαρώσουν οι παίκτες μου τώρα γιατί σε κάθε παιχνίδι αρμόζει άλλος χαρακτήρας. Οι νίκες φέρνουν την καλή ατμόσφαιρα, διανύουμε ένα εξαιρετικό ταξίδι”.