2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ANAΣΤΑΣΙΟΥ:Για εμάς τελείωσε αυτό το παιχνίδι και η προσοχή μας είναι σε αυτό της Τετάρτης.Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά…

ANAΣΤΑΣΙΟΥ:Για εμάς τελείωσε αυτό το παιχνίδι και η προσοχή μας είναι σε αυτό της Τετάρτης.Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά…

By on 14 Απριλίου, 2024 0 367 Views

Διαβάστε όσα ανέφερε στην δημοσιογραφική διάσκεψη ο Γιάννη Αναστασίου, μετά την εκτός έδρας νίκη της Ομόνοιας απέναντι στην Ανόρθωση.

Για τον Μπεζούς: “Είχε ένα θέμα με τον αχίλλειο. Εκεί χτύπησε τώρα, δεν ξέρουμε το μέγεθος, θα το δούμε αύριο όταν κάνει τις εξετάσεις του”.

Για το ματς: “Φανήκαμε αρκετά νευρικοί στο πρώτο τέταρτο, δεν ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε πολλές μπάλες εύκολα. Όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε τα πατήματά μας, η αλλαγή του Μπεζούς συν το ότι Μπασιρού δεν είχε αρκετά λεπτά στα τελευταία παιχνίδια αλλά και ο Σίμιτς έπαιζε σε μια θέση διαφορετική, ήταν λίγο ένα θέμα στο κέντρο. Όταν καταφέραμε και παίξαμε από το κέντρο, δείξαμε υπομονή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να σπαταλάμε ευκαιρίες. Πρέπει να το πιστέψουμε. Για εμάς τελείωσε αυτό το παιχνίδι και η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης”.

Για το αν μπορεί η Ομόνοια να κατακτήσει τον τίτλο: “Είναι τρία παιχνίδια, εμείς θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αν συνεχίσουμε να κερδίζουμε, δεν ξέρουμε που θα βγούμε. Αυτό που είπα στα παιδιά, το πιο σημαντικό τώρα είναι το παιχνίδι της Τετάρτης. Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά, έχουμε το σκορ υπέρ μας αλλά είδαμε πολλά στο ποδόσφαιρο”.