30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πανηγυρικά ,ξανά,στον τελικό η Ομόνοια .Χωρίς δυσκολία πέρασε τον Άρη

Πανηγυρικά ,ξανά,στον τελικό η Ομόνοια .Χωρίς δυσκολία πέρασε τον Άρη

By on 17 Απριλίου, 2024 0 226 Views

Η Ομόνοια για τρίτη σερί σεζόν στον τελικό. Οι πράσινοι έκαναν άψογη διαχείριση του υπέρ τους 3-0 που είχαν από το «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» και μετά την ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) στο ΓΣΠ απέναντι στον Άρη, κλείδωσαν την παρουσία τους στο ματς της 18ης Μαΐου.
Το πρώτο μέρος κύλησε σε αργό τέμπο και ρυθμό με λιγοστές ευκαιρίες. Η μεγαλύτερη, στο α’ ημίχρονο άνηκε στους πράσινους αφού ο Μάτισικ έδιωξε προ της γραμμής το πλασέ του Κακουλλή στο 27’, κι ενώ ο Κύπριος στράικερ είχε ντριμπλάρει τον Βανά. Πέραν αυτού, ωστόσο, δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο και το 0-0…συνόδευσε τους δύο αντιπάλους στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, τα πράγματα δεν άλλαξαν, η «λευκή» ισοπαλία (0-0) έμεινε μέχρι το τέλος και η Ομόνοια εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό της 18ης Μαΐου.
Αυτή είναι και η τρίτη διαδοχική παρουσία της ομάδας της Λευκωσίας στον τελικό και θέλει να κάνει ότι και τις προηγούμενες δύο, δηλαδή να κατακτήσει το τρόπαιο.
Από την άλλη, ο Άρης δεν κατάφερε να βρει ποτέ «απάντηση» στο 3-0 του πρώτου ματς, στη Λεμεσό.

Ομόνοια (Αναστασίου): Ουζόχο, Μίλετις, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου (86′ Μάθιους), Σιπριάνο, Κούσουλος, Μπασιρού, Χάμπος (75′ Χαμάς), Σεμέδο (65′ Σίμιτς), Αλιούμ (86′ Στεπίνσκι), Κακουλλής (65′ Μπάκιτς).
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Κελεπέσιης, Ψάλτης, Λέζιακς, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή.

Άρης (Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό (83′ Σανέ), Μάτισικ (46′ Μουσούντα), Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς, Μπράουν, Νίκολιτς (76′ Σεμέδο), Μπένκγτσον, Μαγιαμπέλα (46′ Μοντνόρ), Γκομίς, Κοκόριν (64′ Σπόλιαριτς).
Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μποακί, Δημητρίου, Αμπουμπακάρ, Ζόκε.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουζόχο, Κούσουλος / Μάτισικ, Ουρόσεβιτς

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 11.511

Διαιτητής: Fahndrich Lukas Thomas
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηρακλής
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Tschudi Leonce Lionel
AVAR: Τεχράνυ Ανδρέας
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία