3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ρόμα – Μπολόνια 1-3: «Αχαλίνωτοι» Ροσομπλού, δεν χάνουν τα… αστέρια

Ρόμα – Μπολόνια 1-3: «Αχαλίνωτοι» Ροσομπλού, δεν χάνουν τα… αστέρια

By on 22 Απριλίου, 2024 0 456 Views

Η Μπολόνια έδωσε συνέχεια στη φοβερή της σεζόν με ακόμα μια σπουδαία νίκη. Οι Ροσομπλού «προσγείωσαν» τη Ρόμα και με το 3-1 στο «Ολίμπικο» έκαναν ακόμα ένα βήμα προς το Champions League της επόμενης σεζόν.

Αποφασισμένη για… ταξίδι στα αστέρια η Μπολόνια, συνέχισε τη φοβερή της σεζόν με πάρτι στο «Ολίμπικο»! Με το δικό της παιχνίδι και με… γκολάρες η ομαδάρα που έχει χτίσει ο Τιάγκο Μότα άφησε πίσω της τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Μόντσα και Φροζινόνε και υπέταξε τη Ρόμα για να αυξήσει την απόστασή της από τους Τζαλορόσι στο +7 και να στρογγυλοκαθίσει στην 4η θέση της Serie A, κάνοντας ακόμα ένα γερό βήμα προς το επόμενο Champions League.

Οι Ροσομπλού μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να ανοίξουν νωρίς το σκορ. Στο 14′ ο στόπερ Καλαφιόρι βρέθηκε σε θέση… δημιουργού και σέρβιρε στον Ελ Αζουζί που με εντυπωσιακό εναέριο γυριστό έκανε το 1-0. Στο καλύτερο χρονικό σημείο οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με το πλασέ του Ζέρκζι στο 45′.

Και μπορεί η Ρόμα να έψαξε την αντίδραση, μειώνοντας με τον Αζμούν στο 56′, ωστόσο ο Σαλεμάκερς εννέα λεπτά «σκότωσε» τα όνειρά της για ανατροπή.

Στο 65′ ο Βέλγος ξεχύθηκε στον κενό χώρο και με φοβερή λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.