6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παρελθόν από την Ανόρθωση και ο Μαρμούκ.Οι συνέπειες ενός καταστροφικού προγραμματισμού τα τελευταία δυο χρόνα

Παρελθόν από την Ανόρθωση και ο Μαρμούκ.Οι συνέπειες ενός καταστροφικού προγραμματισμού τα τελευταία δυο χρόνα

By on 26 Απριλίου, 2024 0 402 Views

Παρελθόν αποτελεί από την Ανόρθωση και ο Μαρμούκ. Ο Μαροκινός αμυντικός είχε στείλει επιστολή ζητώντας τα δεδουλευμένα του, η διορία έληξε χωρίς να πάρει χρήματα κι έστειλε νέα επιστολή για τερματισμό του συμβολαίου του, το οποίο λήγει  το καλοκαίρι του 2026.

Ο Μαρμούκ, ο οποίος θα καταθέσει κι αυτός προσφυγή στη ΦΙΦΑ, δεν έδωσε καν το παρών του στη σημερινή προπόνηση και φυσικά δεν υπολογίζεται ούτε αυτός για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην «Αρένα»

Η Ανόρθωση πληρώνει τις συνέπειες απερίσκεπτων και επιπόλαιων αποφάσεων αυτών που διοικούσαν  την εταιρεία στις δυο τελευταίες σεζόν,που έφυγαν αλλά πρόλαβαν και οδήγησαν την Ανόρθωση στο χείλος της καταστροφής αφήνοντας για τους επόμενους την ευθύνη να πληρώσουν τα δικά τους λάθη . Τώρα προσπαθεί  ο κόσμος και κάποιο παράγοντες της διοικούσας επιτροπής και άλλοι, να κάνουν ότι είναι  δυνατό για να σωθεί και το γήπεδο αλλά και η ομάδα να έχει όσο το δυνατό λιγότερες συνέπιες για το μέλλον της.

Η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία των οργανωμένων για σωτηρία του γηπέδου είναι εντυπωσιακή και μετά το ξεκαθάρισμα στη γενική συνέλευση ότι οι εισφορές  του κόσμου καταλήγουν σε λογαριασμό του σωματείου και θα πάνε στο δάνειο του γηπέδου οι εισφορές αυξήθηκαν και ήδη ξεπερνούν τις 25 χιλιάδες.