13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ANAΣΤΑΣΙΟΥ:Ήταν παιχνίδι υπομονής και συνέπειας.Η Ομόνοια στο β΄ ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη από το ΑΠΟΕΛ

ANAΣΤΑΣΙΟΥ:Ήταν παιχνίδι υπομονής και συνέπειας.Η Ομόνοια στο β΄ ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη από το ΑΠΟΕΛ

By on 28 Απριλίου, 2024 0 707 Views

Δείτε όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μετά τη νίκη της Ομόνοιας επί του ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Για την αλλαγή του ημιχρόνου: “Είχαμε άγχος και το σημαντικό ήταν να ηρεμήσουμε. Κάποιοι παίκτες δεν είχαν την ηρεμία που έπρεπε. Παίζαμε άμυνα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε επίθεση. Στη φάση με τον Ντογκαλά έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα. Θέλαμε συνοχή και υπομονή για να μην δώσουμε χώρο στον αντίπαλο γιατί ήθελε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Κβιλιτάια. Ήταν παιχνίδι υπομονής και συνέπειας, η ομάδα που το έκανε καλύτερα νίκησε. Στο β’ μέρος ήμασταν καλύτεροι, έχουμε μια βδομάδα ξεκούρασης και θα φορτίσουμε μπαταρίες”.

Για το κακό παιχνίδι με την ΑΕΚ, που οφείλεται η αλλαγή: “Θεωρώ ότι όσο ήταν στο 0-0 η Ομόνοια ήταν πιο επικίνδυνη, όταν δεχτήκαμε το γκολ ήταν το πρόβλημά μας. Κουραστήκαμε από τα συνεχόμενα παιχνίδια, παίξαμε δύο φορές με τον Άρη και δεν είναι ομάδα με την οποία μπορείς να κόψεις ταχύτητα. Αυτό που τους είπα είναι ότι είμαι περήφανος για αυτούς και την πίστη που δείχνουν. Δεν πρέπει να μας απογοητεύει μια κακή στιγμή. Αποδείξαμε ότι είμαστε αυτοί που πρέπει σήμερα και τα παιδιά απέδειξαν ότι πήραν το μήνυμα”.

Φαίνεται η απώλεια του Μπεζούς: “Είναι κομβικός, ειδικά στη δημιουργία. Έπρεπε να βρούμε λύσεις. Μέχρι τώρα προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση, οι παίκτες πχ που παίζουν στην ίδια θέση να μπορούν να ανταποκριθούν. Είναι σκληρή και ποιοτική ομάδα το ΑΠΟΕΛ, έπρεπε να είχαμε σωστή νοοτροπία. Ο κόσμος έπαιξε μεγάλο ρόλο σήμερα και βοήθησε την ομάδα. Η Ομόνοια στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη από το ΑΠΟΕΛ”.