14 Μαΐου, 2024
  • 14 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ :Πάμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στο ΓΣΠ…

MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ :Πάμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στο ΓΣΠ…

By on 28 Απριλίου, 2024 0 481 Views

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση στην “Αρένα”.

“Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και μπορεί να τύχει κάτι τέτοιο αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω πόσο πολύ περήφανος είμαι για τους παίκτες μου που δίνουν τα πάντα. Κάποιες φορές μπορεί να συμβεί όπως αυτό που συνέβη απόψε αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που χρειάζονται οι παίκτες είναι να τους υποστηρίξουμε και να πάμε σε δύο βδομάδες στο ΓΣΠ για να πάρουμε τη νίκη”.

“Κανείς δεν μας έδωσε τίποτε, θ’ ασχοληθούμε αυτές τις δύο βδομάδες σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην ομάδα και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Αυτή τη στιγμή με χρειάζονται οι παίκτες μου και θα με έχουν οι παίκτες μου για να πάμε στο παιχνίδι σε δύο βδομάδες”.

“Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, μετά το τέλος της σεζόν θα το δούμε με αυτή την ισοπαλία.  Είναι καλύτερα που πάμε μόνο για ένα αποτέλεσμα και ένα στόχο. Όταν πηγαίνεις για ισοπαλία μπορεί να μην είσαι σε εγρήγορση και αυτό να στοιχίσει την ομάδα σου. Εμείς θα πάμε μόνο για τη νίκη. Με νίκη κερδίζουμε το πρωτάθλημα στο ΓΣΠ”.

“Από τις αλλαγές που έκανα… η μόνη που έκανα για να προστατεύσω ήταν του Γκαρσία γιατί ήταν στο όριο με τις κίτρινες κάρτες και δεν θέλω να τον στερηθούμε… Όλοι θα είναι έτοιμοι στο ντέρμπι στο ΓΣΠ. Θα πάμε με όλες τις επιλογές. Πάμε με πλήρες ρόστερ, όλοι είναι στη διάθεση μας, για να πάμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε τον τίτλο”.

Tο μήνυμα του προς τον κόσμο:

«Το καλύτερο μήνυμα μας είναι ο τρόπος που αγωνιζόμαστε και η σύνδεση που έχουμε. Υπόσχομαι ότι στις 11 Μαΐου θα έρθουμε μετά το παιχνίδι στο «Αρένα» να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Το πιστεύω μέσα από την καρδιά μου. Πιστεύουμε σε αυτούς και πιστεύουν και αυτοί σε εμάς».