21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο ακουστικό το ΑΠΟΕΛ για το βόρειο πέταλο. Θα αποφασιστεί στην αστυνομική σύσκεψη

Στο ακουστικό το ΑΠΟΕΛ για το βόρειο πέταλο. Θα αποφασιστεί στην αστυνομική σύσκεψη

By on 30 Απριλίου, 2024 0 398 Views

Στην αστυνομική σύσκεψη που είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (30/04) θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον θα μπορέσουν να έχουν στη διάθεσή τους και μέρος του βορείου πετάλου φίλοι του ΑΠΟΕΛ για τον «τελικό» με την ΑΕΚ.

Το τεράστιο ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας της Λευκωσίας για να βρίσκονται στο μεγάλο παιχνίδι με την ομάδα της Λάρνακας είναι τόσο μεγάλο που μέσα σε επτά ώρες εξαντλήθηκαν τα 15.000 εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους.

Γι’ αυτό το λόγο και για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των φίλων του ΑΠΟΕΛ που δεν εξασφάλισαν εισιτήριο, οι διοικούντες την ποδοσφαιρική εταιρεία θα αιτηθούν όπως μπορέσουν να έχουν μέρος του βόρειου πετάλου.

Για να γίνει κάτι τέτοιο κατορθωτό θα πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των 50 φίλων της ΑΕΚ, που θα βρίσκονται στη «βόρεια» και να δώσει άδεια η αστυνομία.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θα ξεκινήσει την Τετάρτη (01/05), αφού δόθηκε ρεπό για την Τρίτη (30/04)

Τη Δευτέρα (29/04) το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή (03/05), ενώ το σαββατοκυριάκο θα υπάρξει διήμερο ρεπό, για να επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (06/05), όταν και θα φουλάρουν για το ντέρμπι τίτλου.

Δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού επιστρέφει και ο Μαρκίνιος που εξέτισε την ποινή του.