19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην τελική ευθεία για το συγκλονιστικό φινάλε! Με όλα τα όπλα τους ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, καίγονται για την Ευρώπη…Πάφος FC και Άρης(πρόγραμμα -βαθμολογία)

Στην τελική ευθεία για το συγκλονιστικό φινάλε! Με όλα τα όπλα τους ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, καίγονται για την Ευρώπη…Πάφος FC και Άρης(πρόγραμμα -βαθμολογία)

By on 6 Μαΐου, 2024 0 388 Views

Μπήκαμε στην εβδομάδα μετά το Πάσχα, μια εβδομάδα που στην Κύπρο θα αναδείξει και τον πρωταθλητή της περιόδου 2023-2024.

Ποιος θα είναι αυτός; Το ΑΠΟΕΛ ή η ΑΕΚ;

Η απάντηση θα δοθεί το Σάββατο το βράδυ μετά το τέλος του μεταξύ τους ντέρμπι στο ΓΣΠ, ένα παιχνίδι το οποίο χαρακτηρίζεται σαν το πιο σημαντικό του πρωταθλήματος μας τουλάχιστον την τελευταία 10ετία.

Aπό την Τρίτη οι μοναμάχοι για τον τίτλο μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό…με το ΑΠΟΕΛ να ευνοείται και με την ισοπαλία αλλά και με την παρουσία 16 χιλιάδων οπαδών του. Δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα Πίντο και Σιμόν οπότε θα κάνουν τα πλάνα τους για την επικράτηση με ότι καλύτερο διαθέτουν.

Την ίδια ώρα Πάφος FC και Ομόνοια θα κάνουν προθέρμανση για τον τελικό  κυπέλλου με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη περιμένοντας και βοήθεια από την Ανόρθωση για να πάρει την 4η θέση που θα της εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Άρης θα πρέπει να νικήσει την Ανόρθωση για να κρατήσει την 4η θέση και να ελπίζει σε νίκη της Ομόνοιας στον τελικό του κυπέλλου για να σώσει τη χρονιά με έξοδο στην Ευρώπη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Α’ ΓΚΡΟΥΠ (10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Σάββατο 11 Μαίου

19:00 Πάφος FC-Ομόνοια (Cablenet)

19:00 ΑΠΟΕΛ–ΑΕΚ (Cablenet)

19:00 Ανόρθωση–Άρης (Cablenet)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ