14 Ιουνίου, 2024
  • 14 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ANOΡΘΩΣΗ:Πλήρης εξόφληση του Δανείου για το A.Παπαδόπουλος. (1,075,000).Ευχαριστίες στους Μαχητές και τον κόσμο για την στήριξη

ANOΡΘΩΣΗ:Πλήρης εξόφληση του Δανείου για το A.Παπαδόπουλος. (1,075,000).Ευχαριστίες στους Μαχητές και τον κόσμο για την στήριξη

By on 17 Μαΐου, 2024 0 704 Views

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι σε συνεννόηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος Αμμόχωστος Δημόσια Λίμιτεδ» (Κτήματική) έχει έρθει σε συμφωνία με την CAC CORAL LIMITED για την διευθέτηση του τελικού χρέους που αφορούσε το Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Παράλληλα, έχει ήδη προχωρήσει στην σχετική πληρωμή προς πλήρη εξόφληση του Δανείου.

Διά την πλήρη διαφάνεια, το τελικό ποσό το οποίο έχει συμφωνηθεί και έχει πληρωθεί προς την CAC CORAL LIMITED ανέρχεται στο €1,075,000.

Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της ομάδας μας που για άλλη μία φορά στάθηκε αρωγός για τις άμεσες υποχρεώσεις τις ομάδας και διασφάλισε το μεγαλύτερο περουσιακό στοιχείο του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Μαχητές για την πρωτοβουλία τους καθώς επίσης και τα οργανωμένα σύνολα και φιλάθλους άλλων ομάδων που στήριξαν αυτή την μεγάλη προσπάθεια.