1 Ιουνίου, 2024
  • 1 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έφθασε η ώρα του τελικού. Η Ομόνοια για το 17ο κύπελλο και η Πάφος FC για τον πρώτο τίτλο και την Ευρώπη!(20:00 ALPHA)

Έφθασε η ώρα του τελικού. Η Ομόνοια για το 17ο κύπελλο και η Πάφος FC για τον πρώτο τίτλο και την Ευρώπη!(20:00 ALPHA)

By on 18 Μαΐου, 2024 0 607 Views

Η έμπειρη κόντρα στην πρωτάρα, η δίψα για το τρόπαιο η ίδια και για τις δυο… Έχουν και οι δυο τα δικά τους όπλα. Η Ομόνοια την βαριά φανέλα ,την γνώση, και την σιγουριά της Ευρώπης. Η Πάφος FC τον ενθουσιασμό ,την θέληση και το πάθος για τον πρώτο τίτλο, την ποιότητα των παικτών της.

Ο μεγάλος τελικός του κυπέλου Κόκα Κόλα έφθασε και πέραν από το τρόπαιο παίζεται και η 4η θέση της Κύπρου για την Ευρώπη. Αν κερδίσει η Ομόνοια θα κερδίσει και ο Άρης ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα της Πάφου το παίρνει μόνο με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Η Ομόνοια των 24ων τελικών (με τον σημερινό) και των 16 Κυπέλλων, κόντρα στην Πάφος FC με το διπλό κίνητρο του πρώτου τίτλου στην ιστορία της και του πρώτου Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Στις 20:00 στο ΓΣΠ θα χτυπά απόψε η καρδιά του Κυπριακού ποδοσφαίρου με διακύβευμα έναν ολόκληρο τίτλο, αυτόν της Κυπελλούχου ομάδας.

Το μεγάλο παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά τηλεοπτικά από τον ALPHA Κύπρου.

ΠΙΘΑΝΕΣ 11ΑΔΕΣ: 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Μίλετιτς, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μπασιρού (Σεμέδο), Κούσουλος, Χάμπος, Σίμιτς, Αλιούμ, Κακουλλής.

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαϊ (Μελούσο), Ρους, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πέπε (Βαλακάρι), Τάνκοβιτς, Τζάτζα, Ζάιρο.

Διαιτητής: Jovanovic Srdjan

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Stojkovic Uros

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Mihajlovic Milan

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Markovic Momcilo

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος