16 Ιουνίου, 2024
  • 16 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Η ώρα της ευθύνης και των υποχρεώσεων. Έχουν αξία οι μετοχές Πουλλαΐδη για το σωματείο; Δεν υπάρχει άλλο χρόνος για παιχνίδια

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Η ώρα της ευθύνης και των υποχρεώσεων. Έχουν αξία οι μετοχές Πουλλαΐδη για το σωματείο; Δεν υπάρχει άλλο χρόνος για παιχνίδια

By on 23 Μαΐου, 2024 0 732 Views

Σε συνεδρία που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της Ανόρθωσης θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη.

Η χθεσινή συνεδρία σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν έβγαλε άσπρο καπνό, καθώς υπάρχουν μέλη στο συμβούλιο που προτείνουν  να τεθεί ενώπιον της γενικής συνέλευσης το όλο θέμα, παρότι κάτι τέτοιο έχει ήδη εγκριθεί επί εποχής Σάντη, επειδή συγκεκριμένα μέλη της διοίκησης θεωρούν πως τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί.

Οι απόψεις διίστανται, γι’ αυτό και θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρία με σκοπό να ληφθεί η οριστική απόφαση. Υπάρχουν επίσης μέλη που δεν συμφωνούν με τους όρους του μεγαλομετόχου, ο οποίος ζήτησε όπως το 20% των κερδών σε περίπτωση παρουσίας σε ευρωπαϊκό όμιλο να διατίθεται για τη συντήρηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος», καθώς και να πάρει ένα ποσοστό 15% αν βρεθεί επενδυτής να αγοράσει τις μετοχές του.

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης επιθυμεί όπως ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταβίβασης μέχρι το τέλος του μήνα αναφέρουν οι πληροφορίες.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι τι αξία θα έχουν οι μετοχές του κ. Πουλλαίδη αν της πάρει το σωματείο. Και αν τις πάρει το σωματείο τι υποχρεώσεις αναλαμβάνει ως διοίκηση του σωματείου που θα είναι μεγαλομέτοχος μιας εταιρείας που τα διέλυσε όλα και οδήγησε την Ανόρθωση σε οικονομικές περιπέτειες. Την ώρα μάλιστα που τελειώνει τέλος του μήνα η συμφωνία διαχείρισης της ομάδας από την εταιρεία με μεγαλομέτοχο τον κ. Πουλλαίδη.

Αν πάρει της μετοχές το συμβούλιο του σωματείου είναι σαν αναλαμβάνει και την διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας. Η ανόρθωση χρειάζεται ξεκάθαρη προοπτική. Αν ο κ Πουλλαίδης θέλει να συνεχίσει ας αναλάβει την ευθύνη και τις υποχρεώσεις διαφορετικά ας αποχωρήσει πραγματικά.Αν το σωματείο ,η παρούσα διοίκηση ,επιθυμεί  να αναλάβει την ευθύνη της ομάδας και τις υποχρεώσεις της εταιρείας ας το ξεκαθαρίσει. Αν το σωματείο δεν έχει τέτοιο σκοπό ,ας μην πάρουν μια απόφαση που θα ικανοποιήσει τον μεγαλομέτοχο αλλά θα παρατείνει το αδιέξοδο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η Ανόρθωση χρειάζεται απεγκλωβισμό από κινήσεις τακτικής και σκοπιμότητας  είτε από τον κ. Πουλλαίδη είτε από τους επιφανείς που διαβουλεύονται για να αναλάβουν την ευθύνη της ηγεσίας της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης. Γιατί αυτό που προέχει είναι να βγάλουν  την Ανόρθωση από τις περιπέτειες που την οδήγησαν εγκληματικές αποφάσεις τα τελευταία δυο χρόνια. Και οι αποφάσεις δεν λήφθηκαν από άγνωστους αλλά έχουν ονόματα και  επίθετα.

Η Ανόρθωση δεν αντέχει άλλους όρους και τακτικισμούς   παρά μόνο ανάληψη   ευθυνών και υποχρεώσεων. Αν υπάρχει άδολη αγάπη από τον μεγαλομέτοχο, το ΔΣ του σωματείου και από τους επιφανείς παράγοντες το πρόβλημα της Ανόρθωσης λύνεται χωρίς περιπέτειες. Ας το αποδείξουν επιτέλους δίνοντας λύση στο πρόβλημα και ας μην δημιουργούν άλλα γιατί έφθασε η ώρα μηδέν…