16 Ιουνίου, 2024
  • 16 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ημέρα διαζυγίων στην Ομόνοια.Eπτά παίκτες αποτελούν παρελθόν.( Μίλετιτς, Αλιούμ , Λέζιακς, Μάθιους,Μπασιρού, Παπαστυλιανού,Ψάλτης)

Ημέρα διαζυγίων στην Ομόνοια.Eπτά παίκτες αποτελούν παρελθόν.( Μίλετιτς, Αλιούμ , Λέζιακς, Μάθιους,Μπασιρού, Παπαστυλιανού,Ψάλτης)

By on 23 Μαΐου, 2024 0 832 Views

Μέρα εξόδου…στην Ομόνοια με έκδοση διαζυγίων με 7 παίκτες και σχετικές ανακοινώσεις μέχρι τις 3:30 μμ

Μίλετιτς, Αλιούμ , Λέζιακς, Μάθιους,Μπασιρού, Παπαστυλιανού,Ψάλτης δεν συνεχίζουν στους πράσινους .Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η Ομόνοια ανακοίνωσε ότι ο Νεμάνια Μίλετιτς αποχωρεί από την ομάδα.

Ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον Νεμάνια Μίλετιτς.

Ο Νεμάνια εντάχθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2022 και κατέγραψε 62 συμμετοχές και δύο γκολ. Πανηγύρισε την κατάκτηση ενός κυπέλλου και πρόκρισης στους ομίλους του UEFA Europa League με τις δύο νίκες σε βάρος της KAA Gent, ενώ στη φάση των ομίλων είχε την ευκαιρία να τεθεί αντιμέτωπος με σπουδαίες ομάδες όπως την Manchester United και τη Real Sociedad.

Ευχαριστούμε θερμά τον Νεμάνια Μίλετιτς για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η Ομόνοια αποχαιρέτησε τον Σαϊντού Αλιούμ που επιστρέφει στην Χαμαρμπί, ομάδα στην οποία ανήκει.

«Ενημερώνουμε πως ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Σαϊντού Αλιούμ από τη Hammarby IF και ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει πίσω στην ομάδα του.

Ο Αλιούμ έπαιξε στην ΟΜΟΝΟΙΑ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κατέγραψε 28 συμμετοχές και πέτυχε τέσσερα γκολ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σαϊντού Αλιούμ για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Αποχωρήσεων συνέχεια στην Ομόνοια με τον Γιαν Λέζιακς να αποχαιρετά τους «πράσινους».

Η ανάρτηση του:

174 παιχνίδια

2 κύπελλα🏆🏆

2 τίτλοι🥇🏆🏆(επίσημος μόλις 1) αλλά πιέσαμε τον εαυτό μας για να πάρουμε τον πρώτο, με τη μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους, αλλά λόγω του Covid, δεν τα καταφέραμε.

Το ταξίδι μου από την Ομόνοια έφτασε στο τέλος της!

Τόσες πολλές όμορφες αναμνήσεις τόσο σπουδαίοι παίκτες τόσο σπουδαίοι άνθρωποι που συναντώ, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την καταπληκτική υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι μόνο να τελειώσει το ταξίδι μου όπως ήθελα και να τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα στην Ομόνοια….

Θα είστε όλοι στην καρδιά μου για πάντα💚

Δικός σου Γιαν!

Αποχωρεί μετά από δύο χρόνια στα πράσινα ο Άνταμ Μάθιους.

Η ανάρτηση του:

H πορεία μου στην ομάδα έφτασε στο τέλος του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου για τα 2 χρόνια μου που με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος από την αρχή💚 Εύχομαι στον σύλλογο κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Ευχαριστώ.»

Η Ομόνοια ανακοίνωση την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον Φουάντ Μπασιρού

«Ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον Φουάντ Μπασιρού.

Ο Φουάντ εντάχθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση δύο κυπέλλων και στις προκρίσεις στους ομίλους του UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League. Σε αυτά τα τρία χρόνια έπαιξε σε 96 αγώνες με το τριφύλλι στο στήθος.

Ευχαριστούμε θερμά τον Φουάντ Μπασιρού για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Παρελθόν ο Παπαστυλιανού από την Ομόνοια

Ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον Μιχάλη Παπαστυλιανού.

Ο Μιχάλης εντάχθηκε τον Ιανουάριο στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να πλαισιώσει την ομάδα τερματοφυλάκων και λίγες ημέρες αργότερα αγωνίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού.

Ευχαριστούμε θερμά τον Μιχάλη Παπαστυλιανού για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον Πάρη Ψάλτη.

Εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και συνέβαλε στην κατάκτηση δύο κυπέλλων και μιας ασπίδας, όπως και στις δύο προκρίσεις σε Ευρωπαϊκούς ομίλους, του UEFA Europa League και UEFA Conference League. Έζησε και άλλες σπουδαίες εμπειρίες με το τριφύλλι στο στήθος, όπως τους αγώνες απέναντι στη Manchester United, τη Real Sociedad και τη Royal Antwerp. Κατέγραψε 58 συμμετοχές.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πάρη Ψάλτη για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.