12 Ιουλίου, 2026
  • 12 Ιουλίου, 2026
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μουντιάλ 2026: Πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν σκόραρε ο Χάαλαντ με τη Νορβηγία.Πέρασαν 636 μέρες!

Μουντιάλ 2026: Πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν σκόραρε ο Χάαλαντ με τη Νορβηγία.Πέρασαν 636 μέρες!

By on 12 Ιουλίου, 2026 0 50 Views

Είτε ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε μία κακή ημέρα όπως όλα τα… ρομπότ είτε η Αγγλία τον “έδεσε κόμπο”, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, με τον Νορβηγό φορ να μην σκοράρει με την εθνική του μετά 636 ημέρες.

Η Αγγλία από τα ξημερώματα της Κυριακής (12/07) βρίσκεται στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2026, καθώς λύγισε με 2-1 τη Νορβηγία στην παράταση στο Μαϊάμι.

Ωστόσο, η είδηση δεν είναι η πρόκριση των Τριών Λιονταριών, πόσο μάλλον ο αποκλεισμό των Βίκινγκς, αλλά το γεγονός πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο 25χρονος έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, αφού η αγγλική άμυνα τον “κλείδωσε”, υποχρεώνοντάς τον να μην σκοράρει με τη χώρα του μετά από 636 ημέρες.

Συγκεκριμένα, τελευταία φορά που ο Χάαλαντ δεν σημείωσε τέρμα με τη Νορβηγία ήταν στις 13 Οκτωβρίου του 2024, στη βαριά ήττα από την Αυστρία με 5-1 για το Nations League.

Έτσι, αποχώρησε από τα γήπεδα της Βόρειας Αμερικής με επτά τέρματα, όντας στην τρίτη θέση των πίνακα των σκόρερ.