3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ζωντανός ο Εθνικός Άχνας.Νίκη φιλί της ζωής επί της Δόξας (2-1)

Ζωντανός ο Εθνικός Άχνας.Νίκη φιλί της ζωής επί της Δόξας (2-1)

By on 8 Μαρτίου, 2021 0 518 Views

Ο Εθνικός νίκησε με 2-1 την Δόξα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι άουτ και ανέβηκε στους 25 βαθμούς, παρέμεινε στους 31 βαθμούς η ομάδα της Κατωκοπιάς.Με τη νίκη του Ο Εθνικός παρέμεινε ζωντανός στη μάχη για σωτηρία αν και βρίσκεται ακόμα σε πολύ δύσκολη θέση ωστόσο υπάρχουν πολλά παιχνίδια και το τρίποντο του δίνει οξυγόνο για τη συνέχεια αφού οι παίκτες του έδειξαν θέληση και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την μάχη. Για την Δόξα η ήττα δεν είναι καταστροφή αλλά δεν της επιτρέπει να νιώθει σιγουριά

Άνοιξε το σκορ στο 28′ ο Μάιντεβατς, έκανε το 2-0 στο 78′ ο Μάριος Ηλία, με τον Καλό να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η Δόξα ξεκίνησε πιο επιθετικά στην αναμέτρηση, με την πάροδο του χρόνου ο Εθνικός ισορρόπησε και κατάφερε να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για το γκολ.

Στο 28’ του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Ντόλεζαλ να τροφοδοτεί τον Μάιντεβατς που άνοιξε μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ.

Ο Εθνικός με… προίκα το υπέρ του σκορ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να «σκοτώσει» το ματς κυρίως από στημένες φάσεις και αντεπιθέσεις.

Το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο απόρροια και του ρευστού σκορ με τον Εθνικό αν διαχειρίζεται με ιδανικό τρόπο το προβάδισμα.

Στο 78’ ο Μάριος Ηλία ο οποίος μπήκε στο ματς ως αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα έκανε το 2-0. Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση τελικός αποδέκτης ήταν ο Μάριος Ηλία ο οποίος με πλασέ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καλό μείωσε σε 2-1 διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνικός (Η.Χαραλάμπους):Μπογκατίνοφ, Γκόρουπετς, Περατικός, Κ.Ηλία, Ντόλεζαλ (Παπαγεωργίου 46′), Χουντόμπιακ, Κυπριανού, Ταράσοφς, Ουαλί, Μαΐντεβατς (Μ.Ηλία 73′), Ζάκπα(94΄Κουμή)
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ιωάννου, Χαραλάμπους, Ντέιβισον, Χριστοφή, Κουμής, Κονέ

ΔΟΞΑ(Κ.Σακκάς):Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μουκτάρης, Άδωνη, Τραϊτσέφσκι, Μπόλιεβιτς (Γκλίσιτς 69′), Οικονομίδης, Λουίς Κάρλος, Μπιλάλ (Καλό 57′), Ασαμόα,  Σαντίκ
Στον πάγκο: Παρασκευά, Ντα Κόστα, Μπουλότ, Φασουλιώτης, Γκολομπάρτ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  Ταράσοφς, Χουντόμπιακ, Κυπριανού / Λουίς Κάρλος, Άδωνη, Μουκτάρη.

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας