2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024

Νέο θετικό δείγμα για την Ανόρθωση με τεσσάρα

By on 28 Ιουλίου, 2021 0 1096 Views

Αποδίδοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο ιδιαίτερα μετά το 35′, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ επικράτησε της ΠΑΕΕΚ σε φιλική αναμέτρηση με 4-1.Πρώτη εμφάνιση στο Β’ημίχρονο γισ τον Πόποβιτς ενώ σκόραραν για πρώτη φορά Λάζσρος και Αραγιούρι.

Με τετράδα στα μετόπισθεν παράταξε την Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Κάτω από τα δοκάρια ο Τζουρ, δεξιά ο Αμπαρτζουμιάν, αριστερά ο Κορέια και στο κέντρο της άμυνας οι Κορρέα και Αραγιούρι. Στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικός χαφ ο Αρτυματάς, πιο μπροστά ο Χουσμπάουερ και ο Χριστοδουλόπουλος σε ρόλο επιτελικού. Αριστερά στην επίθεση ήταν ο Χριστοφή, δεξιά ο Ντέλετιτς και στην κορυφή ο Ρουσιάς.

Η ΠΑΕΕΚ έφτιαξε την πρώτη καλή της φάση στο 2’, μετά από ολιγωρία ο Γιάνσεν εντός της περιοχής με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ. Στη συνέχεια η Ανόρθωση κέρδισε χώρο στο γήπεδο όμως οι τελικές που δημιούργησε ήταν απόρροια μακρινών σουτ. Στο 34’ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Νάντο με κεφαλιά νίκησε τον Τζουρ.

Από το γκολ της ΠΑΕΚ η Ανόρθωση αφυπνίστηκε, ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα, όταν μετά από σέντρα του Χριστοφή, ο Αραγιούρι δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά, όμως σύγχυσε τον Πρόσεκ που αιφνιδιάστηκε και απόκρουσε ασταθώς, με τον Ντέλετιτς από κοντά να ισοφαρίζει. Ένα λεπτό αργότερο ο Χριστοφή με ωραίο σουτ στάθηκε άτυχος, μιας και σημάδεψε το δοκάρι, ενώ άλλες δύο φορές ο Πρόσεκ είπε όχι στον Λάζαρο από σουτ εκτός περιοχής. Στο 43’ ο Χριστοφή μετά από ωραία πάσα του Λάζαρου με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ανόρθωση να διατηρεί τα ηνία στην αναμέτρηση. Το σουτ του Λάζαρου στο 48’ αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Πρόσεκ, ενώ το σουτ του Χριστοφή στο 49’ κατέληξε άουτ. Στο 54΄ο Ντέλετιτς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ πάρε βάλε του Χουσμπάουερ και με ωραίο σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Πρόσεκ και έγραψε το 2-1. Στο 60’ ο Λάζαρος με γυριστό σουτ έκανε το 3-1 ενώ 7 λεπτά αργότερα ο Αραγιούρι με κεφαλιά κατόπιν εκτέλεσης φάουλ του Καλτσά έγραψε το 4-1.

Τζουρ (71’ Ρώσσος), Αρτυματάς (68’ Ελουντού), Κορέια (71’ Παρούτης), Ρουσιάς (55’ Πόποβιτς), Χριστοδουλόπουλος(68’ Χατζημιτσής), Αμπαρτζουμιάν (61’ Καλτσάς), Αραγιούρι (68’ Χρυσοστόμου), Χουσμπάουερ (71’ Νεοφύτου), Κορρέα(61’ Ρισβάνης), Ντέλετιτς (55’ Αντωνιάδης), Χριστοφή (55’ Ιωάννου)