2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο κόσμος ανέβασε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ.Σε ετοιμότητα Ντε Βινσέντι, Οκριασβίλι και Ντανίλο

Ο κόσμος ανέβασε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ.Σε ετοιμότητα Ντε Βινσέντι, Οκριασβίλι και Ντανίλο

By on 18 Αυγούστου, 2021 0 2364 Views

Μερικά 24ώρα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος ο κόσμος του AΠΟΕΛ έστειλε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι θέλει όλους τους εγχώριους τίτλους. Το είπαν και το έκαναν οι οργανωμένοι ότι θα δείξουν στους νέους και τους παλιούς σε ποια ομάδα αγωνίζονται. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν ατμόσφαιρα από τα παλιά.

Οι ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν και ενθουσιάστηκαν με αυτό που είδαν, θεωρητικά το μήνυμα το πήραν αλλά πρέπει να το δείξουν και στην πράξη ότι είναι ομάδα για τίτλους.
Η ανοικτή προπόνηση ήταν ένα δυνατό ντοπάρισμα ενόψει και της αναμέτρησης με την Πάφο το ερχόμενο Σάββατο, ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο κόσμος είδε τους Τόμας Ντε Βινσέντι, Τορνίκε Οκριασβίλι και Ντανίλο να προπονούνται κανονικά και ουσιαστικά θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της πρεμιέρας. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τρεις ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής να είναι έτοιμοι, Μάλιστα αν είναι στο 100% ίσως πάρουν και οι τρεις φανέλα βασικού στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής.