24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άσχημη βραδιά για τον Απόλλωνα.Έχασε εύκολα από την Ντνίπρο (1-3)

Άσχημη βραδιά για τον Απόλλωνα.Έχασε εύκολα από την Ντνίπρο (1-3)

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2022 0 1336 Views

Ήταν άσχημη βραδιά για τον Απόλλωνα  ο οποίος γνώρισε την ήττα με 3-1 στο ΓΣΠ από την Ντνίπρο, έμεινε με μόλις έναν βαθμό στον όμιλο μετά από δύο αγωνιστικές και η πρόκριση δυσκολεύει.

Ο Απόλλωνας μπήκε πολύ χαλαρά στο παιχνίδι και από την αρχή οι φιλοξενούμενοι του επιβλήθηκαν.Καμιά σχέση αυτή η ομάδα με εκείνη που έχασε δυο φορές απο την ΑΕΚ και αυτό ίσως νσ πσράσυρε τον Απόλλωνα που έχει ελαφρυντικά τις πολλές απουσίες και τις δυο αναγκαστικές αλλαγές.Το δεύτερο γκολ ήταν οφσάιντ ωστόσο η εικόνα της ομάδας ήταν απο την αρχή κακή οπότε δεν ειναι αυτό που την επηρέασε.
Οι Ουκρανοί έκαναν περίπατο στο α’ ημίχρονο. Μέχρι το 35’ προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Ρουμπστίνσκι (11’) και Ντόβμπικ (25’) (ήταν καθαρό οφσάιντ το δεύτερο γκολ), την ίδια στιγμή που οι «γαλάζιοι» έκαναν δύο αναγκαστικές αλλαγές (Φιλιώττης και Μπα) και το πλάνο χάλασε.
Η Ντνίπρο κράτησε πολύ καλά, πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ντόβμπικ στο 45’ και πήγε στα αποδυτήρια με το τεράστιο 3-0.
Ο Απόλλωνας  μπήκε αποφασισμένος να πιέσει την επανάληψη. Δύο φορές ο β’ βοηθός σταμάτησε λανθασμένα ως οφσάιντ τον Πίττα αλλά στο 57’΄ο Κύπριος επιθετικός… χτύπησε (αν και ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ). Ο Χάμπος έκανε την μπαλιά και ο Πίττας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Πίεσαν οι παίκτες του Καταλά, είχαν άλλες 2-3 προϋποθέσεις, δοκάρι με τον Χάμπο στις καθυστερήσεις αλλά το 3-1 παρέμεινε μέχρι και το φινάλε.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης (10′ Καμπράλ), Πεϊμπέρνς (46′ Γιόστεν), Ρομπέρζ, Αλεσάμι, Χάμπος, Κολ, Μπα (20′ Ονγκέντα), Σαχάρ, Χαμάς (46′ Σπόλιαριτς), Πίττας. 
Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Β. Γιοβάνοβιτς, Αρτυματάς

ΝΤΝΙΠΡΟ: Βάλεφ, Αντάμιουκ, Σβάτοκ, Σαράπι, Μπουσανέλο, Ρουμπτσίνσκι (84′ Μπαχλούλι), Μπαμπένκο, Πικχανόλοκ, Γκουτσούλιακ (84′ Τάντσικ.), Χαμάτσε (84′ Ναζαρένκο), Ντόβμπικ.
Στον πάγκο: Ρίμπακ, Γιούρτσουκ, Κονόνοφ,  Λογκίνοφ, Χορμπούνοφ, Κοχούτ, Ναζαρένκο

ΓΚΟΛ: 57′ Πίττας/11′ Ρουμπτσίνσκι, 25′ Ντόβμπικ, 45′
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Αντάμιουκ, Μπαμπένκο
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 4.000

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άνταμ Φάρκας (Ουγγαρία)
Α’ ΒΟΗΘΟΣ: Μπάλαζ Σέρτ (Ουγγαρία)
Β’ ΒΟΗΘΟΣ: Πίτερ Γκαράι (Ουγγαρία)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Μπενς Τσόνκα (Ουγγαρία)