24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 24 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Απόλλωνας στο κόλπο της πρόκρισης.Ο Ρομπέρζ έδωσε την πρώτη νίκη κόντρα στην Αλκμάαρ

Ο Απόλλωνας στο κόλπο της πρόκρισης.Ο Ρομπέρζ έδωσε την πρώτη νίκη κόντρα στην Αλκμάαρ

By on 13 Οκτωβρίου, 2022 0 4082 Views

Με μια γκολάρα του Ρομπέρζ ο Απόλλωνας νίκησε στο ΓΣΠ 1-0 την πρωτοπόρο του Ολλανδικού πρωταθλήματος Αλκμαάρ και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον 5ο όμιλο του Conference League.
Οι «γαλάζιοι» έπρεπε να νικήσουν αν δεν ήθελαν (που δεν ήθελαν) να τεθούν από τώρα εκτός τους κόλπου της πρόκρισης και ακόμα μπορούν να ελπίζουν για την 2η θέση αν και είναι δύσκολο.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 32ο λεπτό.
Ο Γιόστεν εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Ρομπέρζ ξέφυγε από το μαρκάρισμα του και με δυνατή καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Απόλλωνας διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι, είχε και τις δικές του προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και στο τέλος πανηγύρισε μια σημαντική νίκη τους χαρίζει τρεις βαθμούς και τον κρατά το κόλπο, του χαρίζει και 500.000 ευρώ, ενώ δίνει βαθμούς και στην Κύπρο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Αρτυματάς, Ρομπέρζ, Χαμάς, Χάμπος, Σπόλιαριτς (56′ Κολ), Γιόστεν (56′ Ζράντι), Ντιγκινί (64′ Χέντι), Σαχάρ, Νταμπό (46′ Πίττας)
Στον πάγκο: Λοίζου, Δημητρίου, Βουκασίν,  Ονγκέντα

ΑΛΚΜΑΑΡ: Βέρχουλστ, Χατζηδιάκος (46′ Λάντο), Μπεουκέμα, Ντέκερ (62′ Κουμπέινερς), Κέρκεζ (Μ.Ντε Βίτ), Κλάσι (46′ Όντγκαρντ), Μπασόερ, Ρέιντερς, Σουγκαβάρα, Ντε Βιτ, Κάρλσον (62′ Μπρεντερότε)
Στον πάγκο: Γένσεν, Βέστερβελντ,  Κουμπέινερς, Μπαράσι, Μπούρμεστερ, Μ. Ντε Βιτ, Γκρίφιθ

ΣΚΟΡΕΡ: 32′ Ρομπέρζ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χατζηδιάκος, Όντγκαρντ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 5.000

Διαιτητής: Μόρτεν Κροχ (Δανία)
Βοηθοί: Βόλενμπεργκ Ράσμουσεν, Γιέσπερ Νταχλ (Δανία)
4ος: Μικέλ Ρέντερ (Δανία)