2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024

Δεν Χάρηκαν το 0-0 Ολυμπιακός και Καρμιώτισσα

By on 9 Ιανουαρίου, 2023 0 5876 Views

Ολυμπιακός και Καρμιώτισσα εξήλθαν ισόπαλοι 0-0 χωρίς τέρματα στο ΓΣΠ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία ομάδα, αφού οι «μαυροπράσινοι» παρέμειναν στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς και οι «πορτοκαλί» στην 9η με τους διπλάσιους. Δοκάρι είχε ο Ντούρις.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Πολύ καλύτερη ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα στο α’ ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως, δεν κατάφεραν να βρουν στόχο και να εξαργυρώσουν την υπεροχή τους.

Ο Κουλιμπαλί σε δυο περιπτώσεις, στο 8’ και στο 24’ έκανε τα σουτ, το πρώτο με εντυπωσιακό τρόπο και το δεύτερο από πολύ κοντά, ωστόσο αμφότερα πέρασαν έξω.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία καταγράφηκε στο 35’ όταν ο Ντούρις είδε τον Μολ εκτός εστίας και έκανε το μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ανέβηκε και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια του, αν και είχε κάποια χρονικά σημαία που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Ωστόσο μεγάλη ευκαιρία δεν σημείωσαν, παρά μόνο κάποια μακρινά σουτ, με τους Ψύχα και Χριστοδούλου.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη αν και είχαν μεγαλύτερη κατοχή, δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Μολ με την πρώτη ευκαιρία να καταγράφεται στο 91’ με τον Ντούρις να υποχρεώνει τον Μολ σε μεγάλη επέμβαση.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Μολ, Μπάρντι, Μουκτάρης, Έσελινγκ, Ευτυχίδης (75′ Σλόγκαρ), Ιωάννου, Ψύχας (64′ Χριστοδούλου), Χέντρικς (64′ Χαραλάμπους / 90′ Δόσις), Νάνι, Κυριάκου, Κορόμα (75′ Κα).

Στον πάγκο: Τσαρλς, Λιασίδης, Χριστοφόρου, Κα, Χριστοδούλου, Δόσις, Πεχλιβάνης, Σλόγκαρ, Ζευκή, Χαραλάμπους.

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Τάντι (46′ Τζανακάκης), Τσέλουσκα, Μαλόνε, Ντούμπια (77′ Οικονομίδης), Κουλιμπαλί (64′ Χατζηβασίλης), Ελ Αλουχί, Χούμποτσαν (4′ Μίκο), Γκραντινάρου (46′ Καλτσάς), Ντούρις, Νεοφύτου.

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Λούκοφ, Ποντστάφσκι, Αβραάμ, Μεντίμορετς, Ανδρονίκου, Καλτσάς, Χατζηβασίλης, Τζανακάκης, Μίκο, Χρίστου, Οικονομίδης.

Κίτρινες: – / Νεοφύτου, Κουλιμπαλί, Μίκο

Στάδιο: ΓΣΠ
Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Τζιωρτζής Ομήρος
Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης