30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑΛΓΚΑΔΟ:Δεν αξίζαμε αυτό που μας έκανε ο διαιτητής

ΣΑΛΓΚΑΔΟ:Δεν αξίζαμε αυτό που μας έκανε ο διαιτητής

By on 1 Μαΐου, 2023 0 857 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Μίτσελ Σαλγκάδο μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και την ήττα της Πάφου.

“Πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ΄ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Ελέγξαμε όλο το παιχνίδι, κάναμε όλες τις ευκαιρίες. Για τα γκολ πρέπει να μιλήσω με τους διαιτητές γιατί ο διαιτητής ήταν καταλυτικός για το αποτέλεσμα” 

“Δεν αξίζαμε αυτό που μας έκανε ο διαιτητής. Στο πρώτο γκολ εκτέλεσαν φάουλ πολύ πιο μπροστά από το σημείο που έγινε, στο δεύτερο υπήρξε ξεκάθαρο φάουλ στον Χότσκο και δεν ξέρω γιατί δεν έδωσε αυτό το φάουλ”

“Είπα στους παίκτες μου ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι κλαίμε και να βρίσκουμε δικαιολογίες, πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αν θες πρωτάθλημα πρέπει να τα νικάς και αυτά. Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Άρη. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, έχουμε τέσσερα παιχνίδια, τα τρία στην έδρα μας”

“Συγχαρητήρια στον Άρη, αν και είμαι λίγο αναστατωμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή. Θα παλέψουμε για την Ευρώπη. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών και τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, πολύ ανταγωνιστικό. Είδα το επίπεδο να ανεβαίνει συνεχώς”

“Πρέπει να είμαστε μαχητικοί και να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Θα κάνουμε την αποθεραπεία μας. Έχουμε μπροστά μας παιχνίδια. Θα παλέψουμε για την Ευρώπη”