8 Οκτωβρίου, 2024
  • 8 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ερωτηματικά για δυο θέσεις στην 11αδα. Η Ανόρθωση βλέπει μόνο  νίκη κόντρα στον Οθέλλο

Ερωτηματικά για δυο θέσεις στην 11αδα. Η Ανόρθωση βλέπει μόνο  νίκη κόντρα στον Οθέλλο

By on 16 Δεκεμβρίου, 2023 0 450 Views

Η  ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Νταβίντ Γκαγιέγο στο σημερινό παιχνίδι με τον Οθέλλο (16/12,19:00 Cablenet)σε σχέση με αυτή με τον Εθνικό στο Δασάκι θα έχει κάποιες αλλαγές με τον Γκαγιέγο να καλείτε πάλι να καλύψει απουσίες με τρόπο που να μην αλλάζει την φιλοσοφία του παιχνιδιού της ομάδας με στόχο πάντα τη νίκη.Η επιστροφή του Τσίκο προκαλεί αλλαγή σεναρίου στην επίθεση. Θα συνεχίσουν μαζί στην επίθεση Καστέλ και Γκασάμα από την αρχή ή θα μείνι ένας στον πάγκο για να πάρει τη θέση στο αριστερό άκρο ο Τσίκο και πίσω από τον επιθετικό κορυφής να γυρίσει Ο Γουαρίς Δεν αποκλείεται να παραμείνει το ίδιο σχήμα και να καθίσει  στον πάγκο ο Τσίκο και να παίξει αλλαγή ή να πάρει ανάσες ο Γουαρίς και να πάρει τη θέση του ο Τσίκο με Καστέλ και Γκασάμα να παίζουν πάλι μαζί.

Ο Κορρέα θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο λόγω καρτών Κάργα στο κέντρο της άμυνας. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Μαρμούκ, με τους Αντωνίου-Κορέια στα άκρα και τον Αρμπολέδα στο τέρμα.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί  ο Τεχέρα  με τον Χρυσοστόμου το πιο πιθανόν αφού ο Τιουνέ μάλλον θα προφυλαχθεί για τον αγώνα με τη Ν. Σαλαμίνα  αφού λόγω του τραυματισμού του δεν προπονήθηκε φουλ.

Ο Γκαγιέγο δεν αλλάζει φιλοσοφία και ζητά από τους παίκτες του με σοβαρότητα και πειθαρχία στην τακτική να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να φθάσουν σε μια νέα νίκη που θα κρατήσει την Ανόρθωση κοντά στην κορυφή και το μόνο αποτέλεσμα που θέλει σήμερα είναι η νίκη.