8 Οκτωβρίου, 2024
  • 8 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Tο παιχνίδι με τον Άρη, είναι υψηλών απαιτήσεων.(Τι είπε για Σεμέδο που φεύγει,Αλιούμ,Παπαστυλιανού,Φαμπιάνο και μεταγραφές)

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Tο παιχνίδι με τον Άρη, είναι υψηλών απαιτήσεων.(Τι είπε για Σεμέδο που φεύγει,Αλιούμ,Παπαστυλιανού,Φαμπιάνο και μεταγραφές)

By on 3 Ιανουαρίου, 2024 0 476 Views

Ο Ανδρέας Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0 με τον Μάκη Νικολάου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των «πρασίνων» στάθηκε στη νίκη της ομάδας κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα ζητήματα του συνόλου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τη νίκη με την ΑΕΛ, την πρώτη για το 2024: «Καλό μεσημέρι, χρόνια πολλά σε όλους. Επιστρέψαμε στις νίκες, έπρεπε η ομάδα να αντιδράσει και το είδαμε αυτό. Καταγράψαμε θετική παρουσία κόντρα στην ΑΕΛ, πετύχαμε τρία τέρματα, είχαμε ενέργεια και ζωντάνια ως ομάδα. Άφησε ευχαριστημένο τον κόσμο η Ομόνοια. Το παιχνίδι αυτό το χαρήκαμε, ήταν ευχάριστο βράδυ για εμάς. Πλέον, κοιτάμε τη δοκιμασία της Κυριακής, εκεί έχουμε στρέψει την προσοχή μας».

Για την εικόνα ώσπου να προηγηθεί η ομάδα: «Ο αγώνας ήταν ισοδύναμος ώσπου να προηγηθούμε, έψαχνε η ομάδα να βρει ρυθμό, όμως μετά το πρώτο τέρμα ήρθε μία σχετικά άνετη νίκη».

Για τον κόσμο: «Μεγάλη προσέλευση στο ΓΣΠ για περίοδο γιορτών. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη, καθώς ήταν θερμός προς τους ποδοσφαιριστές. Ήταν ευχάριστο βράδυ για εμάς».

Για την δοκιμασία με τον Άρη και τα αγωνιστικά: «Το παιχνίδι που έρχεται, είναι υψηλών απαιτήσεων, θέλουμε να δείξουμε χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση. Θέλουμε τη νίκη και θα την διεκδικήσουμε ως ομάδα. Η διαφορά είναι εκεί και ο κάθε βαθμός είναι «χρυσός», όμως έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πάντως, ο κάθε βαθμός μετράει αρκετά. Για τα αγωνιστικά, ο Σεμέδο είναι χαρισματικός και το δείχνει συνεχώς. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά στο δεύτερο τέρμα, έκανε σπουδαία ενέργεια που κατέληξε σε τέρμα. Μεγάλο κεφάλαιο για εμάς, σημαντικός παίκτης και η απουσία του θα φανεί στο σύνολο. Θα του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, είναι και για την Ομόνοια τιμητική η εκπροσώπηση. Ο Κακουλλής δεν χρειάστηκε να παίξει, θα είναι εντάξει για την επόμενη δοκιμασία. Οι Φαμπιάνο και Μάθιους ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και περιμένουμε να δούμε εάν θα είναι διαθέσιμοι. Θα δούμε για Φαμπιάνο, υπάρχουν κάποιες μέρες μπροστά μας».

Για τον Εράκοβιτς: «Για τον Εράκοβιτς, τον περιμένουμε στην Κύπρο προς το τέλος του Ιανουαρίου. Θα αξιολογηθεί ο παίκτης και ευελπιστούμε να επιστρέψει σύντομα για να βοηθήσει την Ομόνοια όσο είναι δυνατόν, πάντως πηγαίνει εξαιρετικά».

Για τον Ουζόχο και τον Αλιούμ: «Ναι, φεύγει και ο Ουζόχο. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ο Αλιούμ είχε τραυματισμό, θα περάσει από MRI και θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού στο γόνατο, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα μετά το τέλος των εξετάσεων. Υπήρξε ανησυχία, σίγουρα, για να φύγει από το γήπεδο, σίγουρα είχε κάτι, εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Όταν θα έχουμε τις εξετάσεις θα αναφέρουμε περισσότερα».

Για το ντεμπούτο του Άμο: «Ο κ. Αυγουστή θα έκρινε τη συμμετοχή του. Ο Άμο πρόσφερε όσο μπορούσε στην ομάδα. Υπήρξε φρεσκάδα στην ομάδα, όπως σημείωσε και ο προπονητής. Ο αγώνας προσφέρονταν να πάρουν κάποια παιδιά λεπτά συμμετοχής. Θα έχουμε απαιτητική συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για τον Παπαστυλιανού: «Ο Μιχάλης επιλέχθηκε διότι είναι μία αξιόλογη επιλογή. Θα δούμε εάν θα προσθεθεί στις επιλογές ο Φαμπιάνο. Θα δούμε εάν ο Αυγουστή θα τον χρησιμοποιήσει στην ομάδα. Ο Κυριακίδης πρέπει να ακολουθήσει την οδό της επέμβασης. Μπορούσε να αγωνιστεί για μερικά λεπτά, όμως πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο της αποκατάστασης».

Για τον Λοΐζου: «Δεν έχω μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή για τον πανηγυρισμό του. Δεν είμαι σε θέση να τοποθετηθώ. Δεν το είχα προσέξει επειδή ήμουν πίσω από τους πάγκους. Δεν έχω εικόνα».

Για τους χειρισμούς και τα μεταγραφικά: «Το θέμα του προγραμματισμού το έχει αναλάβει ο κ. Γιάνσον. Θα τοποθετηθεί ο άνθρωπος που ασχολείται με την ομάδα μέσω του Youtube στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Θέλουμε να μιλούν οι αρμόδιοι. Θέλουμε να γνωρίζει τις σκέψεις του. Ο κόσμος θα μάθει πολλά από την παρέμβαση του κ. Γιάνσον».

Για τα εισιτήρια: «Η προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη. Έχουμε λίγα εισιτήρια, όμως είναι κατανοητό ότι έχουμε μόνο 1.100 στη διάθεση μας. Θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς μαζί τους».