15 Οκτωβρίου, 2024
  • 15 Οκτωβρίου, 2024

Μεγάλη νίκη για την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας 5-1

By on 10 Ιανουαρίου, 2018 0 569 Views

.

Σε τυπικής διαδικασίας μετέτρεψε τον επαναληπτικό αγώνα με την Καρμιώτισσα η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας που επικράτησε με το εμφατικό 5-1 στο Μακάρειο στάδιο και ουσιαστικά έχει σφραγίσει το εισιτήριο για τους «8» του κυπέλλου. Αν και πριν από τον αγώνα τίποτα δεν προδίκαζε πως η ΠΑΕΕΚ θα έκανε ένα υγιεινό περίπατο το απόγευμα της Τετάρτης στο Μακάρειο, το τελικό σκορ δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της μεγάλης νίκης που σημείωσε η ΠΑΕΕΚ.

Μόλις στο 12ο λεπτό, ο Οπόνγκ με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για την ΠΑΕΕΚ που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ενώ στο 18΄ έφθασε και σε δεύτερο γκολ με τον Μαρτσάκη, με τον Οπόνγκ να σερβίρει το γκολ αυτή την φορά. Άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς Καρμιώτισσας που μείωσε με τον Πιερή στο 19΄ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τον Λιάσο Λουκά που μόλις πριν μερικές μέρες επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της Καρμιώτισσας, αφού η ομάδα του δέχθηκε άλλε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, σε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος για την ΠΑΕΕΚ.

Με το ρολόι του αγώνα να σημαδεύει το 70ο λεπτό ο Μπόντιονγκ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Σταμπόλζιεφ ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εφτά λεπτά αργότερα έκανε το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε Κώστα στο 79ο λεπτό του αγώνα.

Ο επαναληπτικός αγώνας είναι ορισμένος στις 21 Φεβρουαρίου.

ΠΑΕΕΚ (Σεργίδης): Αγριμάκης, Ηλιόπουλος, Μποντιόνγκ, Μπρατσιάνι (Κωμοδίκης 58′), Μαρτσάκης, Ελευθερίου, Οπόνγκ (Σταμπόλτσιεφ 58′), Χαραλάμπους, Μαρτσάκης (70′ Κώστα) , Στυλιανού, Φελισιέν

Καρμιώτισσα (Λουκά): Καϊρίνος, Αποστολόπουλος, Βαττής, Σουάρεζ (Πάντος 61′), Κυριάκου, Χριστοφή, Δημητρίου, Πιερή(Νεοφύτου 68′), Μιχαήλ, Μασίνουα(Ανδρονίκου 83′), Έντμαρ