28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας για να πάρουμε τη νίκη(βίντεο)

ΜΠΕΡΓΚ:Να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας για να πάρουμε τη νίκη(βίντεο)

By on 16 Ιανουαρίου, 2020 0 4304 Views

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας για τον αγώνα με την Ανόρθωση.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
Για τον αγώνα της Κυριακής:
 «Η Ανόρθωση πραγματοποιεί πάρα πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής. Έχουν κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα. Κατάφεραν να κερδίσουν δύσκολα παιχνίδια. Βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας γιατί είχαν πολύ καλά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν».
Για τα κλειδιά της νίκης: «Πρέπει να συνεχίσουμε, να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, κάναμε καλά παιχνίδια μετά τα Χριστούγεννα. Πριν τα Χριστούγεννα, παίζαμε εξίσου καλά και κερδίζαμε τα παιχνίδια, οπόταν πρέπει να συνεχίσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν θα γίνει ανοικτό παιχνίδι γιατί είναι πολύ καλοί αμυντικά. Οπόταν δεν περιμένουμε να φτιάξουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά με αυτές που θα φτιάξουμε θέλουμε να σκοράρουμε. Μέχρι στιγμής η Ανόρθωση είναι η καλύτερη αμυντικά ομάδα και γενικά είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι μια ομάδα πολύ καλή στις στατικές φάσεις και αυτή την περίοδο έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση εξαιτίας της θέσης που βρίσκεται. Τα πάνε πολύ καλά και είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα λόγω της διάρκειας που έχουν στο παιχνίδι τους και στα αποτελέσματα που παίρνουν που είναι εντυπωσιακά. Οπόταν θα είναι δύσκολο για μας».
Αν υπάρχει πίεση: «Όχι. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Η πίεση είναι πάντα εκεί και πιστεύω ότι ως ομάδα προοδεύουμε πάρα πολύ αυτή τη σεζόν. Η Ανόρθωση πραγματοποιεί για εντυπωσιακή σεζόν και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη ομάδα  στην Κύπρο. Εξήλθαμε ισόπαλοι 0-0 σε ένα κλειστό παιχνίδι στην έδρα τους και αναμένω πως και αυτός ο αγώνας θα είναι κλειστός. Ελπίζω να κάνουμε αυτά που πρέπει για να κερδίσουμε».
Για τον κόσμο: «Θέλουμε να κερδίσουμε όπως και αυτοί. Οι φίλαθλοι μας μπορούν να δουν τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά των παικτών μας. Ότι παλεύουν και κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν. Θέλουμε να είμαστε σε αυτό το επίπεδο στο μέλλον, αλλά δεν είμαστε τώρα. Ακόμη αναπτυσσόμαστε, ακόμη προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Δεν είμαστε ακόμα η ομάδα που θα κερδίζει διαρκώς τίτλους και θα είναι το νούμερο ένα. Αυτή είναι μια διαδικασία για μας, αλλά όταν οι φίλαθλοι βλέπουν την πίστη των παικτών, ότι παλεύουν, προσπαθούν, είναι ανταγωνιστικοί, τότε θα είναι ευχαριστημένοι με αυτή την προσπάθεια».